User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: ek kasa coılover

  1. #1
    silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2010
    Yaş
    36
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    627
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ek kasa coılover

    Merhaba arkadaşlar 2001 model sedan cıvıc aracım var. colıover ile ilgili açılan konuları inceledim yeni konu açma gereksinimi duydum.Elimde bir takım koni amortisörlerim var .Bendekiler turuncu seri ayarsız sabit olanlardan ve bu amartisörlerle beraber şu ayarlı yay olarak tabir edilen coılover kullanmayı düşünüyorum.Kafamdaki düşünce şu ; ebay malı kalitesiz coıllerden kullanmak istemiyorum megan racing in iyi olduğunu duydum bir kaç kişiden varmı megan racing kullanan yada başka önerebileceğiniz altarnatifler var mı ? Kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim elimdeki amortisörleri değerlendirmek istiyorum o yüzden amortisörlü takım coılover düşünmüyorum .

  2. #2
    OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Apr 2009
    Şehir
    İzmit / KOCAELİ
    Mesaj
    6.898
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Megan Racing coil spring kullandım. Amortisörleri kısaltıp sertleştirerek, gayet iyi bi performans aldım. Yol tutuş ve konfor gayet iyidi. Fakat orj. koni amortisördede güzel performans vereceğini düşünüyorum.

    Ama şunu belirtmeliyim, komple coilover set gibisi yok. Raceland coilover kit aldım kullanıyorum şuanda inanılmaz yol tutuş ve konfor yakaladım. Araçta haddinden fazla basık olmasına rağmen

    Diyeceğim şu, eğer koni + coil spring 2'lisini kullanıcaksanız Megan Racing almanızı tavsiye ederim. Benim şuan kenarımda 2 adet megan coil yay ve mekanizma var sadece önler için, satmadım satmayıda düşünmüyorum. Bulunmuyor çünkü, sizde bulabilirsiniz İnşAllah.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

  3. #3
    silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2010
    Yaş
    36
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    627
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu ebay mallarından aldım takmaya güvenemedim çok basit duruyor.Elimdeki amortisörleri değerlendirmek adına megan racing düşünüyorum sanırım başka da bi altarnatifim yok sekme ve ses yapmamasını istiyorum bu benim için önemli koni+ megan coıl yol tutuşu açısından bana yeterli geleceğini düşünüyorum arkadaşımın 1.4 is inde koni+HR 5lik yay vardı gayet güzeldi yol tutuşu ...tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •