205-40-18 ebatında michelin ve good year da lastik yok, pirellide run flat var toyoda bulabildim ancak
toyo proxes 4 diye bir model varsa kullananlar yazsınlar bakalım![]()
205-40-18 ebatında michelin ve good year da lastik yok, pirellide run flat var toyoda bulabildim ancak
toyo proxes 4 diye bir model varsa kullananlar yazsınlar bakalım![]()
Team PAŞAOĞLU
T1R desen al derimde bu lastiği bilmiyorum. 4 mevsim lastiği. Performans düşük olabilir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Proxes 4 ü fazla met eden duymadım T1R ve CF1 varsa detaylı bilgi verebilirim
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
bende bi ara çok aradım kanka mutlu abiye bi sor o satıyor. ben şahsen yılda 1 lastik ve ya jant değiştirdiğim için artık syron,nexen,nokian türü lastikler kullanmaya karar verdim.
215 35 18 bak uzman bulması da daha kolay olur![]()
YouTubeDR.ECU
t1r filan almayı bende biliyorum arkadaşlar o ebatta yok bilmem anlatabildimmi bende macera peşinde deilim yoksa ilk mesajı dikkatli okursanız anlarsınız zor bir ebat olduğunu
Team PAŞAOĞLU
Arkadasım golf aracında kullanıyor yaklaşık 1 senedir. Yağmurda veya yaz aylarında hiç bi şikayetini duymadım daha. 215 40 18 proxes4
Lastik bu
![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
yanakta yarım santim civarı birşey farkediyorçap %2.2 azalıyor..
bulması filan daha rahat alternatif olsun diye dedim sen bilirsin.. konfor olarak pek fark olmaz aralarında bence![]()
YouTubeDR.ECU
7mm farkediyor, daha koalysa 215/35 bak bence de.. 215/35 75.25mm, 205/40 82mm oluyor
olm cipi'ye biniyorsun zaten ne konforucoil de alirsin yakinda oh miss kutuk spec
toyo ts1 kullandım sonra seriyi t1r a sevirdiler 2 side gercekten guzel lastikdi
tavsiye ederim..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
215-35 yada 225-40 yap![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
215 40 18 T1R siparisi verdim istanbula donunce taktiracam. yorumlar gayet iyi T1R icin
Tango-1 never dies.
ben kendi aracımda px4 kullanıyorum çok sessiz pxt1r zaten tırıltı yapıyor aynı zamanda toyo bayisiyim problemsiz kullanabilirsin..
benimde lastikler bitiyor kanka ben T1R alıcam.
bu arada neymiş![]()
![]()
![]()
egzos filtreli headers lı FN2 typer
egzos fitreli headers lı GP yi 1 boy geçiyor.![]()
mkV GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)