wolkanku Nickli Üyeden Alıntı
eski leonumda 7 takım jant değiştirmiş birisi olarak yazayım.
1.6 102hp 8valve motor.
17" sport up jantlarıyla bayiden sport up olarak aldım.
koni amortisör + -5 cm eibach taktım, arka bana göre 1 parmak daha inmeliydi.
o.z. ultraleggera 18" füme , ilk taktığımda 17" sport up lara göre araba bariz rahatladı. gidişi arttı yakıtı belli belirsiz düştü ya da psikolojik olabilir ama gidişi rahatladığı kesindi.
ardından orjinal bbs ck 18" taktım, sanki arabayı arkadan birisi çekiyordu, araba resmen gitmez oldu.bir de bbs ck'nın hakkı 19" , 18" de ufak gözüküyor.
bbs ck'nın ardından 18" cupra jantı taktım, biraz rahatladı ama o.z.'a göre yine ağırdı. yanlız taktığım jantlar arasında en iri duran cupra jantıydı. uzaktan arabaya yaklaşırken sanki 19" 20" takmışım gibi gözüküyordu.
arabanın zaten ölü olan motorunu daha da öldürdüğüm için o.z. ultraleggeraya geri döndüm ve 18" o.z. ultraleggera mat siyah aldım. araba tekrar canlandı.
satarken de o.z.ları iyi bir fiyata satıp üzerine replica audi s5 18" jantı taktım, bu jant beklendiği kadar ağır değildi,en azından cupra jantı ve bbs ck kadar öldürmedi ama tabi ki bir o.z. 'da değildi.
bence o.z. a benzeyen könig miligram'ı mutlaka dene çok, göbek kısmı o.z. a göre daha güzel duruyor. bir de könig kilogram düşünebilirsin, yanlız -5 cm yayla basarsan hafif çamurluk açıklığından dolayı kilogram iyi durmayabilir, ama coille çamurlukları tam kapatırsan kilogram en iyi tercih olur.