çukurlar can yakiyor evet ama inanilmaz korkulacak bi sertligi yok.. bnm araç active donanım biliyosun , snnkinden sanirim şasede birkaç cm kadar daha yüksek.. bnce 50/40 senin için ilaç niteliginde olur..
Printable View
Abi daha oncede soylemistim konforsuz bir yay bodrumdayim istanbulda olsam denetirdim, alcakligi yol tutusu falan cok guzel ama sert amortisorlerin dibi hic vurmadi bende ama dan dun ediyor yani dusurursen arabayi.. Sekmede soyle yayi kesik sahin gibi sekmez ama kopruden gecsen sekiyor yani..
Berkle gecen benim corsa d sport a taktık 50mm hr dusuklugunden de memnunum konforundanda. eibach hem konfor hem yol tutusu saglamaya calısıyo ikisinide beceremiyo eski kasa amerikan kullanıyorcasına sekiyo arac. en azından hr sert ama araba yola yapısıyor ve alcaldıgı icin daha dikkatli kullanıyorsunuz :)
civic de kullanıyorum h-r 3.5 luk mukemmel yol tutuşu ve viraj hakimiyeti sağlıyor tatlı sert
Senin alacağın yayın aynısı var bende, araç gayet güzel indi. Organ yer değiştirmesi olmuyor ama dalgalı yollarda sarsılma oluyor. Beni rahatsız etmiyor pek ama sağ ve arka koltuktan şikayet aldım bu konuda.
çok sert olmasın dersen vogland al derim.konforun pek bozulmuyor. 3.5 luk yerinede 5 cm lik al.
50mm dizel h&r aldım. konfor konusunda şüphelerim vardı. fakat öyle abartılacak bir şeyi yokmuş. 215-45-17 ebadında lastiklerle kullanıyorum. oldukça memnunum
fiilen şuanda puntoda h&r kullanan @Draniela arkadaşımız var, onunla iletişime geçebilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/yol-...n-varmi-3.html