Yay almayı düşünüyorum.35mm yeterli benim için ama marka da kararsız kaldım fk ya düşürmüyor diyorlardı grande puntolar için, voglant kullandım eski corsamda biraz sertleşmişti ama tam 35mm düşürmüştü diğer markalar hakkında hiç bilgim yok
Yay almayı düşünüyorum.35mm yeterli benim için ama marka da kararsız kaldım fk ya düşürmüyor diyorlardı grande puntolar için, voglant kullandım eski corsamda biraz sertleşmişti ama tam 35mm düşürmüştü diğer markalar hakkında hiç bilgim yok
ben kendime 35mm hr almayı düşünüyorum tavsiye ederim
hatta sıfır düşünürsen birlikte alalım grup indirimi yaptırmaya çalışayım![]()
bende merak ediyorum bu konuyu normalde zaten sert araçhr 35mm lerin 50 mm kadar düşürdüğünü duymuştum
corsa d de nerdeyse tüm yayları görmüş biri olarak bence h&r iyidir 35 mm benzinli yayı 50-60 mm düşürür dizeli
H&R 17" jantla
bu da standart 16" jantlarıyla
bu şekilde düşürüyor. Murat'ın dediği kombinasyon (3.5 benzinli yayı ve dizel corsa) Corsa D için yay alınacaksa kesinlikle H&R olmalı. Eibach'ta denedim standart yaydan bir farkı yok hatta yol tutuşu hiç iyileşmiyor desem yalan değil.
edit: Benim arabada en son iyi duruyomuşÖzlediğimi fark ettim şuan
![]()
son hali tam olmuştu bilaa. parçalarını tek tek toplamaya çalışıyorum şuan
bu arada h&r düşünen varsa grup indirimi şeklinde beraber alalım
ben hr 50mm kullanıyorum ön guzel dustu fakat arka havada arkaya bi 2cm press gelicek
H&R tavsiye ederim. Güzel yaylardır.
Ayrıca düşünürsen FK 35mm yaylarım mevcuttur. Optimum düzeyde düşürmüştü aracı. Öylesine duruyor evimde. 50TL'ye veriyorum maksat yer kaplamasın. 10k km filan kullanmışımdır.
Fotoğrafları bulabilirsem yollarım.. Biraz zor amaDenerim yani FK'lı düşmüş halini.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)