Sana cok basit birsey yazacagim. Re002'nin hiz endeksi W yani 270kph, S001 ise Y serisi yani 300kph.
Bu arada bende lastikleri cok samimi bir abiden alirim. Bridgestone icin referans olabilirim sana. Otopratik icin.
Edit: S degil Y serisi.
Printable View
Zafa aldığın fiyatları paylaşırsan sevinirim.
Begenmedigim(iz) Nero'nun da ZR ve Y hiz siniflarida lastikleri var ama bana gore Nero cok basarisiz lastik...
Yani hiz indeksi iyi yol tutucak anlaminda degil. Buarada S sinifi hiz indeksini hic dumamistim,aciklarsan sevinirim,bilgilenmis olurum.
Fiyatlari bir kac yerden al ve uretim tarihlerinede bak mutlaka...
Şuan İtibari ile 4 Adet Bridgestone Potenza S001 Lastiklerimin siparişini vermiş bulunmaktayım
Rodajı varmıdır bu lastiklerin bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Lastiğin Fiyatına gelince cok ilginç bir olay oldu.
Bridgestone un ana sitesinde benim ebattaki Fiyat 370TL olarak gözüküyordu. Tanıdık bir abimi aradım fiyat aldım Tanesi 435 TL dedi.
Nasıl olur ana sitesinde 370 gözüküyor dedim yanlışlık var dedi fabrikayı aradı yanlış yazılmıs demişler hemen düzeltmişler fakat abim sağolsun fabrikaya Müşterim lastiği o fiyattan değerlendirmiş bize o fiyattan yapın vs vs demiş 2 gün yazışmalar falan sürdü benden haber bekle dedi.
Sonuc olarak bugun haber geldi Fabrika 370 TL yi kabul etmiş Tanesini 370 TL den 215 40 17 87W olarak sipariş verdim toplamda montaj balans dahil 1480 TL ye anlaştık..
Emeği geçenlere fikir veren herkese Teşekkürü borç bilirim lastiklerim geldiğinde takılırken ve kullandıktan sonra yorumlarımı burda paylaşacagım...
Garip olarak fiyat heryerde 435 TL cıkıyor bende 370 i görünce balıklama atladım abi hersey içinde dahada uygun bulacagımı sanmıyorum internette de 370 e var bir yerde sanırım ama o stoklu calısılan bir site gibi 370 TL bu lastiğin 2010-11 yılı fiyatı gibi geliyor bana bakalım benim lastiğin üretim tarihleri ne olucak...
Hayırlı uğurlu olsun. Kesinlikle pişman olmayacağına emin olabilirsin. Fiyatta gerçekten çok iyi bu arada.
Rodajla ilgili herhangi bir soru işareti olmasın lastik daha ilk kullanımda kendini belli ediyor. RE050A'dan sonra bana iyi yönde hissettirmişti ilk kullanımda.
Biliyorsundur ama ben yinede ufak bir hatırlatma yapayım;
Lastik havalarını en az 2 haftada 1 kontrol edip, 10K'da bir ön arka ve rot balans yaptırmakta yarar var.
Mutlaka havalari %10 fazla bas,3-4 gun oyle gez...
İlk 200 km iyi tutus bekleme,zaten zorlamada...
Sonra ne yaparsan yap ;)
Dogruya,uretim tarihine baktin mi?
Siparişler fabrikadan geliyor abi nasıl bakcam ki gelince gorucez ancak ama fabrikada cok eski ürün olucagını sanmıyorum en eski tarihleri ne olabilir yani kaç yıl dan sonra lastik işe yaramaz
Raf omru 4 yil ama 1-2 yasindan yuksek lastik almam...
Semi-slick de max 1 yil...
Bu benim RE050A ;)
http://img12.imageshack.us/img12/589...0913234630.jpg
140 iyidir,keyiflidir...
Tabikide paylaşacagım bakalım bende merak etmeye başladım sanırım yarın gelir diye tahmin ediyorum lastiklerimi...
Pirelli P7 lerim emniyet seviyesinde ve lastik Mermer gibi sert inanılmaz kızaklıyor patinaja kalıyor 1-2-3 vitesler komple boş...
Teşekkürler herşey için...
Bu arada tam bilgim yok ama 140 diye gosterdiğiniz nedir
97 de Corsayla tanistim. 2001 de Mich Cup ile.
2004 e kadar yol lastigi Mich. Sonrasi Mich ve pirelli/Contiye gecis.
Kis lastigi genelde Brid-Pirelli.
Jipte/arazide Brid-GY
Suv conti-pirelli.
Gtr da stok lastikler fena degil,Corsa ve cup yok. 888 ler eh iste...
Genelde trofeo kullanirim ama 20 ye gecince kaldi...
Edit:140 karisimi/hamuru