Arkadaşlar EBC Green balata arıyorum, eski kasa honda jazz için. Ancak tam olarak ne satan yer ya da site, ne de fiyat bilgisine ulaşabildim. Yönlendirme konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar EBC Green balata arıyorum, eski kasa honda jazz için. Ancak tam olarak ne satan yer ya da site, ne de fiyat bilgisine ulaşabildim. Yönlendirme konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
bnce kullanma greenstuff 30 bın km kullandım sikayet ettiğim noktaları inanılmaz balata tozu ve ötmesi.freni güzelde daha mantıklı secım yapılabılınır.
merhaba. her araçta aynı mı şikayetler aceba? ben de almayı düşünüyorum. bir de ötme olayları aceba rodaj süresini tamamlamamış olma ihtimalinizden kaynaklanıyor olabilir mi?
Ben accordda kullanıyorum. Dehşet balata tozu var, ötmöe hat safhada arkadan amerikan yanaşıo sanarsınız. Birde balataya yol açtık eğe yaptık gene aynı gene aynı.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
grreenler den bende kullandım.
fren mesafesini iyileştirdigini gördüm, benim aracta ses yapmadı ama jantlar balata tozundan leş gibi oluyordu.
muadil, alternatif baska bir önerisi olan varsa takipteyim.
ilginç bende balata tozundan bıkıp green taktım. eski aracımda da green vardı ve nerdeyse hiç toz olmuyordu. belki ben öncesinde kömür kullandım
greenler biraz sesli çalışır ama çok ötmez araçtan araca değişiyor demekki. biraz da şans işi. ben yellowstuuf alıcam yakında.
Green bnde kullaniorum tozu daha farketmedim ***** hava sartlarindan dolayi devamli pis geziorumama durma konusunda pek bir sikinti yasamadim..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
İyi balata öter genelde, takılmayın bence ötmesine.
green sayesinde temiz jantla gezemiyorum önler iki günde siyahlaşıyor böyle toz yapan balata görmedim
benim orjinal 50 km yol yapayım simsiyah oluyordu. hatta arkadaşlar jantları boyadım zannediyordu. green ile tertemiz. yellow alında herhalde jantları yıkamam bile :P
ya bende green kullanıyorum şuan evet balata tozu cok bırakıyor ama ötme yok bende
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
iyi güzel herkes balata tozundan şikayetcide,,zaten green stuf ın özelliği yumuşak bi balata olması bu yüzdende bol bol toz yapması çok normal bi sonuç![]()
green tozlu diyenler toz görmemiş. Benim orjinal balatalarla 50 km yol yapayım jantlar gun metal oluyorduarkadaşlar titanyum jant yapmışsın diye kafa yapar oldular.
green ile en azından 250 300 km de o hale geliyor.
yellow stuffları belki hafta sonu taktırırım.
vti da
brembo max disk ile kullanıyorum 1000km oldu mennunum şimdilik, ilerde ne göstericek bilmiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)