Aracımda h&r 5 lik benzinli yayı vardı gayet güzel basmıştı 175 65 15 lastikle öne 1 parmak giriyordu hafiften oynuyordu arkalara 2 parmak ancak sığıyordu fakat öndeki direksiyon çevirdiğimde garç diye sürtme sesini kesemedik (kalkışlarda)
Para iadesi oldu en son olarak aslında istediğim yine 5 lik benzinli hr'ydi .. Bursa'dan anlaşmıştım bu akşam taktıracaktım ama asıl patron sıkıntı yarattı bende vazgeçtim coil baktım akşama t.a tech coil buldum fiyatı uygun geldi 2. el olarak. fakat arkadaşın resimlerine baktım dip basık hali dedi fotolar ama nasıl dip basık anlamış değilimbu arada t.a ne kadar kalitelidir orasını da bilmiyorum hiç.
eğer dip basık hali buysa yazık yani. hem bu kadar para veripte coil alacaksın önleri en azından gömmek isterim. Hr ler varken 185 65 r15 olsaydı bu kadar olurdu.
coile geçmemin amacı yaya göre en azından biraz daha az sekiyor olması yani ne derece doğrudur bilmiyorum hiç coilli araç kullanmadım bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Ama coil böyle basıyorsa pekte konfor olmuyorsa fk yay alırım kestiririm paşa paşa binerim diye düşünüyorum.