96-00 civic de koni + eibach var, konilerin tablaları üst ayarda, benzer parçalara sahip olup 215 40 17 lastik kullanan var mı ? Sürtme problemi oluyor mu ?
96-00 civic de koni + eibach var, konilerin tablaları üst ayarda, benzer parçalara sahip olup 215 40 17 lastik kullanan var mı ? Sürtme problemi oluyor mu ?
Ben de istedim bu ölçüyü ama sürtüyormuş hem önler hem arkalar. Ama ufak açma operasyonları ile olabilir göze alınırsa.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Ufak derken ne kadar ufak detay vermen mumkun mu![]()
205 ıle bıle surtuyor. ıslem yapmadan onlere surtmemesı ımkansız.benım onlar tamamen acık suan hıc bı sekılde surtmuyor bu dusuklukle bırlıkte, bu resımde son halı var. normalde araya 1 parmak gırmıyordu hatır hutur surtuyordu
![]()
Valla Biz En Son Nıf A Taktık Davlumbazları Sök Devam Sadece çok Sert Sekince Sürtüyo Problem Yok Devam
ben 205/40/17 kullanıyorum arka çamurluğun içini ezdirdim bide ön davlumbazı camurluğun altına katlayıp taktım kesinlikle sürtme yok
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
bende 215/35/18 var arka tarafta çamurluk içindeki dudakları içeri çekiçlettim..ön tarafta sadece davlumbazın sürten kısımları kesildi...araçta 5 lik omp yay var ..şu anda bi sorun yok...
Sfi...
Ben aynı konuyu açmıştım önce. Sığmıyor diye 215-40-17 aldırmadınız, oynamalarla oluyomuş işte.![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Oynadıktan sonra hersey sıgar abi bence iş oynamadan sıgacak en buyuk ebadı bulmaktabende vazgectim 205 40 17 alıcam.
215-40 sert virajlarda on davlumbaza her halikarda surtme yapiyor ama kullanimi 205 e gore daha guvenli ve yumusak![]()
benım aracımda 205 var camurluklar orgınal yanlızca zıplamalarda surutyo
ama 215 kesın surter dıye dusunuyorum orgınal camurluklara
bence ıyı bı arastıp oyle alın derım ben lastıkler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)