'98 4DR Vtec Orjinal fren tertibatına; verimli, güvenli, performanslı
fren balatası tavsiyeleriniz... Marka, bulunabilirlik+fiyat açısından !
'98 4DR Vtec Orjinal fren tertibatına; verimli, güvenli, performanslı
fren balatası tavsiyeleriniz... Marka, bulunabilirlik+fiyat açısından !
StopTech Fren Diski + Axxis Balata ( Serttir ) veya Orjinal VTI balatası. Ancak ne yaparsan yap abicim öyle zınk diye durmuyor standart ölçülerde fren tertibatı ile dolaşırsan. Stoptech frenler iyileştirdi duruşu ancak örnek verecek olursam AUDİ ile kıyaslıyorum alakası yok.
Big Brake olmadan kafandaki duruş ve güvenlik hissini yakalayamazsın.
Omni fren diskleri(ön - arka) ve ATE fren balataları(gene ön - arka) benim araba hissedilir şekilde duruşu değişti hatta evrim geçirdi bile diyebiliriz... ATE fren balataları her yerde bulunuyor ama bana söylenen gerçekten yumuşak bir balata ve ömrünün kısa olduğuydu... Aylardır kullanıyorum bir problem yok ama![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Ayrıca Omni fren disklerin kanallı mı, delikli mi?
Bi de senden fiyat alabilirmiyim
Omni disc takım ?
Ate Balata takım ?
ben de onu merak ediyordum, hawk rps çok iyi bir balata ama türkiyede bulmak mümkün mü ?
walla abi hiçbir fikrim yok hiç almadığım için...
Bendekiler hem kanallı hem delikli, ön-arka disk + ön-arka ate balatalar 700ytl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ama şahsen kesinlikle tavsiye ederim...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Ugur 200 ile fren yaptığında ve makasta isen tepki nasıl oluyor. Dün 190 civarı öyle bir durumda fren yaptım arka hafif sapıttı. Axxi balata var önde arkada.
Bu arada dip not FN2 typeR yol tutmuyor diyenler yalan söylüyorlar.![]()
![]()
orjınalı alın her 5k de degıstırın derım![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Herkes anlasın diye kullandımyani tam olarak öyle bi olay yok. Mimarsinan düzlüğünde sakin sakin giderken bir FN2 geldi vtı 'ı görüp basmaya başladı bende peşinden basınca 200 km/h lara geliverdik. O öyle bir yere girdiki yuhh oldum bende frene bastım benim teşebüsüm bundan ibaret.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)