Aracıma 17 könig trafik jant taktım.
Ön arka yere bastım ancak arkada en ufak kasiste sürtme yapıyor.
Çamurluk açtık ancak yeterli olmadı.
Negatif camber yapma şansım var mı?
![]()
Aracıma 17 könig trafik jant taktım.
Ön arka yere bastım ancak arkada en ufak kasiste sürtme yapıyor.
Çamurluk açtık ancak yeterli olmadı.
Negatif camber yapma şansım var mı?
![]()
Maalesef şuan yok
Bir arkadaş taşıyıcı ile amörtisör arasındaki üstteki cıvatayı küçültmeyi önermiş o yöntemin ne gibi sıkıntısı olur ?
resim olsa daha kolay anlaşılırdı ama, pul koymak, cıvatalarla oynamak tarzı işlemler büyük ihtimalle cıvatanın ansızın kesilmesiyle sonuçlanabilir. sonucuda hiç hoş olmaz.
Bu arada ekleme, eski mesajlarımda bunun böyle yapılabileceğini yazdım. bu şekilde illaki açı verilebilir ama şimdide o zamanda yaptırmayın değmez dedim.
Yayların kesikmi spor yaymı ?
Isıttırdım on arka![]()
Yaptığın işlem çok riskli ileride kırılma riski var yayların. Ayrıca tipoya en fazla 16 jant takılabilir 17ler sürtme yapıyor maalesef. Bikaç tiposu olan arkadaşımda 16 jant var hiç sürtmüyor hemde spor yayolmasına rağmen. bence sürtme sorununu çözmek için jantları değiştirmelisin.
Farkındayım. Risk aldım.17 sadece görüntü olarak dolu duruyor. Kamber olayını çözersem rahat edicem inş
Bende ilk arabayı yere basayım istedigimde yayları ısıttırmıstım ve 1 hafta sonra yaylar kırıldı.Sonuc aşagıdaki resimdeki gibi oldu :
Önlerden söktügüm yaylar böyleydi. Isıtma işi risk biraz.
arkalardaki camber işine gelincede senin arkadaki sistem ile benim palio yaklaşık olarak aynı olması lazım. bende camber işini istemiştim fakat bursadaki usta pek saglıklı olmayacagını söylemişti. arac normalde iken sıkıntı cıkarmaz fakat yük bindiginde lastiklerin iceri dogru dönecegini ve kurbaga gibi saga sola gidecegimi söylemişti. Fiat arabaları icin pek saglıklı olmuyor bu camber işi. tabi ben denemedim. sagdece yasadıgım tecrübeler bu yönde oldu. tam 1 ay ugrastım bende bu sürtme derdiyleyayıdır camberidir bezdirmişti beni...
taktığın jantların et si kaç bi bilgin var mı eğer 35 falansa et si 45 olan bi jant sorununu çözebilir illa 17 takıcam diyosan
Tipoların arka çamurlukları dar. Lastik ölçüsü nedir?
Pul sistemiden arka rulman dağılır en iyi 6 ayda bir. Ses yapar sürekli. Golf mk2 sahibiydim ondada bu tarz pul kamber verenler vardı ordan biliyorum. Ama civata kıranı görmedim hiç
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Pul koymak , taşıyıcı salıncak bükmesi gibi riskli işler yaptırmadım. Orijinale döndüm arkada. Önlerde ise davlumbazlar yok![]()
Sene olmuş 2013 hala cahil cühela yay ısıtanları görmek üzücü.
En kısa sürede o yaylardan kurtulman dileğiyle.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)