User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Petlas Velox Sport yorum

serdaruma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Petlas Velox Sport yorum

Abiler merhaba,
    Lastik almam gerekiyor önler 195.45 R15 arkalara 195.50R15 bu ebatlarda uygun fiyatlı bu lastik gözüküyor, internette yorumlarını okuyorum olumlu yorumlar var hep, fakat 5-10 bin kullanan birisinin yorumu gerekli bana,
    Örnek aldığım 185 60r14 BFGoodrich ilk bin km süper sonra lastik aşırı derecede sertleşti

Sizin gibi kullanıcıların yorumları önemli benim için, bu fiyatlarda bunu alsan daha iyidir dediğiniz lastik markasıda bekliyorum.

Teşekkürler.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi aracındamı kullanıcaksın

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık 1,5 aydır sabah akşam lastik seçimleri arasında kaldım girmediğim forum siteleri kalmadı her kullanıcının yorumlarını okudum vs ve sonunda benim araca kumho ecsta ku31 serisinde karar kıldım 15 gün oldu takalı kardeşim yeni jantım ile taktım ve inanılmaz yol tutuşu var acayip yapışıyor yere bi ton lastik ele almıştım toyo proxes yokohama dunlop petlas velox falan hepsinin artısı eksisi var ama bütçe meselesi tabi sonuçta can taşıyoruz lastik işi önemli bi iş ama tekrar söylüyorum inanılmaz iyi bi lastik 135 TL ye denk geldi tanesi 195 / 45 r15 taktım ve arabanın gidişinde cok cok cok fark etti direk yapışıyor namuzsuz yola bi cok şey söylediler ıslakta iyi değil vs diye ama hepsi yalan yani kullanıyorum ve ıslak yolda gazladım banamısın demedi ben öneriyorum cok farklı bi lastik

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umut ; aynı lastiği dün söküp attım 13binde

nisan da almıştım. eylül geldi. kaç ay dayanmış ?

son zamanlarda buzda araba sürüyor gibiydim

solus serisi olsa tamam bi ihtimal hak vereceğim de hele ki ku31

sokağa atılacak paran yoksa petlas kumho alma

edit ; lastiği dişleri yerinde önler 5,5 mm arkalar 5 mm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla dostum bakalım görücez ben cok memnunum kullanan arkadaşlarda memnun ömür olarak kullanımda önemli cok beğenerek ve araştırarak aldım eğer dediğin gibi olursa eyvallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten bu lastikler 4 mevsim değil ki uzun süreli kullanım beklemek yalnış olur ultra high performans adı altında satılan yazlık mevsimlik lastikler ben o yüzden cok yüksek kullanım beklemiyorum .... Şuan da gayet iyi onu söyleyebilirim 135 tl tanesi fiyat ve performans olarak beni cok cok mutlu etti

Bu siteye girip lastik secimi ve kullananların yorumları vs okuyabilirsiniz tüm lastikler var arkadaşlar

Tyres by Brand | the online tyre guide

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanımım 5 ay boyunca sadece uzun yolda gerçekleşti. yani kaymak asfalt diye nitelendirdiğimiz yolda.

4 mevsim lastiği olması için kış kar soğuk görmesi lazım ama marttan sonra buralar yaz olur.

yani hep sıcak havada kullandım. aşırı ısı farkı olmadığı için lastiğin yapısının bozulabileceğini düşünmüyorum.

sen daha yeni almışsın. 10bin sonra tekrar aynı şeyleri söyleyebileceksen sonucu kendimde veya iklim koşullarına bağlayacağım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yazlık petlas kullanıyordum 225/40/18 gayet memnundum kışlıkta aynı ebat kumho oda gayet güzel di aracı satmadan önce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umut ; aynı lastiği dün söküp attım 13binde

nisan da almıştım. eylül geldi. kaç ay dayanmış ?

son zamanlarda buzda araba sürüyor gibiydim

solus serisi olsa tamam bi ihtimal hak vereceğim de hele ki ku31

sokağa atılacak paran yoksa petlas kumho alma

edit ; lastiği dişleri yerinde önler 5,5 mm arkalar 5 mm
    Aynı şekilde 5 para etmez performansı.. Bırak ıslağı kuru zeminde stabil kalmıyordu araba.. Şehrin girişinde ki ışıkta frene basıyordum çıkında ki ışıklarda duruyordum resmen.. Çokk çok sakat bir lastik Kumho nun çoğu serisi..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de kumho serisi (ku 31 di sanırım) kullandım, @coockies' in söylediği kadar kötü olduğunu füşünmüyorum.

Kullanım sitiliyle de alakalı olabilir gerçi. Fiyatına göre makul ürünler sunan bi marka bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı şekilde 5 para etmez performansı.. Bırak ıslağı kuru zeminde stabil kalmıyordu araba.. Şehrin girişinde ki ışıkta frene basıyordum çıkında ki ışıklarda duruyordum resmen.. Çokk çok sakat bir lastik Kumho nun çoğu serisi..
    peki buna ne dersin ; balatalarımın aşındığı düşünürek kontrol ettirdim rahat 10bin idare eder dendi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açan arkadaş sen en iyisi tarafsız markaların sitelerine gir wv seat clup x forum vs ordan arat bide oralara bak kararı kendin ver bende google a girip kafamdaki modelleri yazıp aratmıştım yorumlara bakarak artıları eksileri görebilirsin birde öyle fikir al derim ben çünkü aklına gelen tüm sitelere girdim düşündüm tarttım böldüm aldım .... En güzeli o yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla Türkiye'de ki kumho satıcılarıyla bir problemim yok.

bende senin gibi vakti zamanında kumho ile toyo t1 arasında kalmıştım.

TechTurkey olmak üzere bir çok forum sitelerinde okuduklarımdan etkilenerek Kumho almaya karar verdim. Ama sonucunu olumsuz buldum.

Bütün bunlara rağmen konuyu açan arkadaş ; yok ben kumho alacağım derse elimde 195/50/16 lastik var sıfırına 2 kat para vermesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kendi aracımda kullanacağım arac 130hp suanda sarıyo o yüzden değiştireceğim ve

kumho ku31 lastik corsa 1.7 de kullanıyoruz, 10 bin km oldu kuruda bile çok kötü bir lastik haline geldi, ıslakta zaten frene basmaya korkuyoruz suanda, petlası palio aracımdada kullandım çok begendim hatta ıslaktada beni şaşırtmıştı fakat ilerliyen zamanlarda ne olur acaba

impetus revo alacağım sanırım birde bunların kendi aralarındada model varmış heralde
    impetus revo 2 almam gerekiyor sanırım?

ssdriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın ku31 kullanıyorum. ısındıktan sonra tutuşu fena değil. ama soğukken özellikle yol biraz tozluysa ki TR'de her daim öyle lastik cidden kayıyor. virajda direksiyonu kırıp düz gitmişliğim bile var.

kışın kw17 kış lastiği kullanıyorum. ekim kasım gibi kışlıkları takınca inanılmaz fark ediyor. kış lastiği haliyle daha yumuşak ama frenlemede vs. bu kadar fark etmemesi lazı diye düşünüyorum.

ku31 ile abs nin devreye girdiği fren dozajında kw17 problemsiz duruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdaruma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kendi aracımda kullanacağım arac 130hp suanda sarıyo o yüzden değiştireceğim ve

kumho ku31 lastik corsa 1.7 de kullanıyoruz, 10 bin km oldu kuruda bile çok kötü bir lastik haline geldi, ıslakta zaten frene basmaya korkuyoruz suanda, petlası palio aracımdada kullandım çok begendim hatta ıslaktada beni şaşırtmıştı fakat ilerliyen zamanlarda ne olur acaba

impetus revo alacağım sanırım birde bunların kendi aralarındada model varmış heralde
    impetus revo 2 almam gerekiyor sanırım?
    lassa düşünüyorsan phenoma aldım. daha 80 km oldu ama umarım iyidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    impetusunda kendi arasında modelleri var revo revo 2 karar veremiyor insan

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şu lastikde çok fena eski kafalıyım bir türlü michellin den vazgeçemiyroum.. hani param olmasa sıfır ucuz lastik alıcağıma gider ikinci el michellin alırım o denli yapmadığım şeyde değil
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ANIL ERCAN
    Misafir
    Kesinlikle kumho kimseye tavsiye etmiyorum, Syron marka lastik vardı 17 jantlarla birlikte onu takmıstım 224 45 17 ebatında memnun degildim sattım Kumho ecsta spt ku31 marka lastik taktım aracıma 225 45 17 ebatında gene, 3 gün sonra söküp sattım 200 tl zararına. Gittim pirelli p7 cinturato aldım.

Satmamın amacıda suydu ; Islak zeminde buzda kayıyormusun gibi kayıyordu arabanın .ötü bası ayrı oynuyordu, her kalkısta patinaja düsüyordu, yokusları cıkarken ufak bi gaza dokunmamla sarıyor kalıyordum oldugum yerde, yol tutus ve konforu soylemiyorum zaten SIFIR..

3. Gün dedim canımdan kıymetlimi verdim lastikciye üstüne 200 lira verdim pirelli p7 cinturato aldım taktım aynı 225 45 17 dedim oh be dünya varmıs.

Petlasın PT741 modeli var bulursanız onu alın harika deseni ve yol tutusu varmıs oyle diyor kullananlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)