Bencede Koni' de en güzel ayar şeklidir nede olsa 10 yıllık tecrübe..
Printable View
ben kullandıgım zamanlardan her zaman önleri arkalara göre yarım tur sert olacak şekilde ayarlardım. arkayı bırakma olayında daha stabil olduğunu gözlemlemiştim.
Sokakta, Ortanın bir ilerisinde kullanıyordum.. Pistte, sonuna kadar sertleştiriyordum.. Memnundum tepkilerinden, konforundan, sekme duruumundan..
Konuyu hortlattım aracımda koni var sanırım ayarını bozdum serte cevırdm 2,5turda durdu gerıye 1 tur cevırdım normalmidir birde eıbach yay aldm arakası 3 kişi oturınca resmen çökuyor
GuncellllLll bilgisi olan
Saga mi donderdin.saga dogru yumusuyor sola dogru sertlesiyor
konuyu hortlatsak sarı koniden anlayan lar :)
ikinciel sarı koni aldım ayar falan yapmadan taktık..
1- kule başlarında çevrilen başlık beyaz vana yok zaten nerden bulunur? penseyle çevirsek bozulcak gibi..
2 bu ayar şuan araç üstünde takılı iken yapılıyormu, yoksa boştaykenmi dibe kadar basılıpmı ayarlancaktı? (burda biyerde öyle okudum)
ayar neye göre yapılacak en sol en sağ denedim..
@DKB34 en son sen kullanmışsın sanırım konulardan çıkıyor yine başka konuyu bilen varsa?
İki farklı araçta kullandım; şu anki aracımda hala kullanıyorum koni sarı amortisör.
sorduğun şekilde cevaplıyım:
1- Penseyle nazikçe çevirebilirsin, sorun olmaz.
2- Ön amortisörler araç üzerinde ayarlanabilir ama arkaları araç üzerinde ayarlayamazsınız. Arkaları söküp, dibe kadar basarak sağa veya sola çevirerek ayar yapılıyor.
http://www.bestservis.com/eski/diger...rlanabilir.jpg
Bende zamanında maslak Oytaykanda ayarlatmıştım..
yine en sert taraftan biraz yumuşatarak 1 - 1.5 tur eniyi olcak sanırım..