Ta Technix coil over kullanan arkadaşlar ürün hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Ek kasa civic için düşünüyorum
Teşekkürler
Ta Technix coil over kullanan arkadaşlar ürün hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Ek kasa civic için düşünüyorum
Teşekkürler
2005 ibizamda aldığımda vardı çıkardım. Çıkarma nedenim hergün 120 km yol yapıyor olmam. Sertlik yumuşaklık ayarı yok. 40 yanak lastikle içerisi beşik gibi.. Aracın sağından solundan ses gelmeye başlamıştı.. Ama benim olayım gösteriş aracı basar, çukurlardan kaçarım diyorsan birebir uyar. Sıfır fiyatları 1300 1500 civarı.. Sıfır almaktansa 2. El yumuşaklık sertlik ayarı olan bitane almak bana göre daha matıklı
LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
Şimdiki Zaman
55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130
Bende Raceland var, hemen hemen aynılar. En dipte 5cm yaydan biraz daha basıyor gibi. Yani çok basma gibi bir imkan vermiyor.
Sertlik olarak bence ideal, ne taş gibi oluyor ne saçma saçma yatıyor araba.
Yol tutuşu da fiyatına göre fazlasıyla yeterli. Deneme amaçlı insancıl olarak bir kaç kez zorladım kopmuyor araba.
Özetle, hemen hemen aynı fiyatlardaki custom coil yerine her türlü tercih edilebilir.
Edit: Ben Civic'te kullandım. Alırken benim de endişelerim vardı ama biraz da mecburiyetten aldım çünkü başka seçenek yok marka olarak.
Niyetim aşırı derecede basmak değil. önceden 5 cm yay vardı davlunbaz kalmadı arabadahele bazen ailece binince işler kötüleşiyordu..ön lastikle çamurluk arası 1 - 1,5 parmak girse bana yeter
3cm yay alsam işimi görürmü ?
ae101 nickli Cem, ae101 Corolla'da kullanıyor.
Gündelik kullanımda 5cm AP yaylı halinden yumuşak. Benim 3.5 yaylı oem amortisörlü halimden bi tık daha sert.
Şöyle bir olay var sertlik yumuşaklık ayarı yok ancak, üst üste atıyorum 4 viraja girdiniz (hakkıyla pist gibi) 5. virajda sertleştiğini hissediyorsunuz. Yani progressive çalışıyor biraz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)