c2ye uyumlu olan başka yaylar varmıdır ? ikinci el c2 eibach yay bulmak zor, atıyorum c3ün yayları olurmu ? veya 206 nın yayları uyumlu olurmu ? bu sorunun cevabını aldıktan sonra konu gereksiz görülürse silinebilir
c2ye uyumlu olan başka yaylar varmıdır ? ikinci el c2 eibach yay bulmak zor, atıyorum c3ün yayları olurmu ? veya 206 nın yayları uyumlu olurmu ? bu sorunun cevabını aldıktan sonra konu gereksiz görülürse silinebilir
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
dostum 206'nın yayları uymuyor çünkü 206'da sadece önlerde yay var.
piyasada eibach yay fazlasıyla var. dostum neden bulamadınız. aslında bende yay arayışı içindeyim fakat c2 basılması çok zor bir araba. 5 cm sportline düşünüyorum bende ama istediğim kadar düşürmediğini gördüm. bu yüzden koni + eibach sportline olarak devam edeceğim.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
SimRacersTR.Net
bulamadım değil sıfır olarak var ama ikinci el arıyorum ben. eibach 5lik düşürür gibi geliyor bana
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
SimRacersTR.Net
207 ye yay ararken fk kutusunda sanki c2-c3-207 yazıyordu. birbirine uyumlu olması lazım
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
207'lere C2 yayı takıyorlar daha çok düşürsün diye. Ama sen C2'ye 207 yayı takarsan hiç düşmez. 207 kilosu çok ağır senin araban o yay için çok hafif kalır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
207 ile uyduğunu söylediler bugün bakacağım.. eğer olmazsa ...
bende orjinal c2 yayı arıyorum![]()
fk 3.5 cm yay var önler 1.5 cm daha basık.. hazır konu var orjinal yay alınırtakas vs..
Honda ES7
buldum belki bilgi sahibi olmak isteyenler vardır
30mm eibach ile
50mm eibach ile ,
H&R 50mm
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
h&r daha ii dusurmus yaw haydaa standart amortisormu acaba . hic dusmemis yaw eibach ile.
SimRacersTR.Net
SimRacersTR.Net
ecnebi kankalarımızın denemeleri onlar, ben de coile verecek kadar bütçem olmadığı için presten yana kullanacağım şansımı, bi de amortisör sertleştirme tamamdır
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
C1 yayı ya da C3 yayı uyar mı C2ye? veya 206 207 yayları uyar mı ? bilgisi olan ?
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Eski c2 kullanıcısı olarak , sana tavsiyem Eibach yay alman ancak sadece yay aracını çok sertleştiricektir. AKoni amartisör setide vardı bende aracım oldukca ıyıdı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)