Herkese iyi günler, 9N Polo 2004 aracima eibach sportline yay alma planim var. Aramizda kullanan var midir? 5 cm yay takinca konforu ne kadar etkiler? orjinal amortisör 5 cm yay'a uyumlu mu? Teşekkürler şimdiden
Herkese iyi günler, 9N Polo 2004 aracima eibach sportline yay alma planim var. Aramizda kullanan var midir? 5 cm yay takinca konforu ne kadar etkiler? orjinal amortisör 5 cm yay'a uyumlu mu? Teşekkürler şimdiden
Kullanıcı yorumları,markalar arasında konforu min etkileyen markanın eibach olduğu yönünde.Kullanım konusunda 5 cm ve üzeri alçaklık sağlayan yaylarda spor amortisör kullanılması tavsiye ediliyor ancak dikkatli kullanımda kullanım ömrünü kısaltmakla beraber,kısa vadede bir problem yaratacağını düşünmüyorum.
Ben 5 cm tavsiye etmiyorum hatta ve hatta yay tavsiye etmiyorum.. Görünüş 10 numara ama yol dalgalandığı vakit çok farklı şeyler oluyor.. Arabanın yok yere dökülmesi de cabası. Hali hazırda pro-kit kullanıyorum 2.5-3cm civarı bir düşüş oldu durum bunda bile vahimken 5 lik yayı düşünemiyorum bile..
orası ayrı
esas sorun memleket pahalı
almanyada yayı amortisörüyle beraber 500 euroya veriyolar, bizde yapmaya kalksan 2 lira sırf amortisör
Orası daha da ayrışimdi akaryakıt fiyatlarından bir girerim bu konu hiç olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)