ustam baktım şimdi sahibinden.com da vardı bi cabrio turuncu ama x5 jantı değilmiş onunki , bu arada 19 jant arabayı daha çok yorar be hacı x5 jantları 19 baktım şimdi
bir arkadaşta bbs lemans var onlardada sıkkıntı yaşıyormuş .
bu arada şu 60 bar hava basıncı hakkında ne düşünüyosunuz?
Sana ''replİka jantlarim sÜreklİ Çatliyor kafayi yİyeceĞİm'' yazmak için gerekli sabrı ve azmi veren Rabbin, çatlamayan jantı da verir.
replica jant = kumar,
1. seçenek ki bence bu jantın malzemesi dökümü dandik. yani çöp .
2. seçenek amortisör bide ince yanak kombinasyonu .
Ne çekti be millet bu replikalardan hala akıllanmadı jantçıda gözlerine güzel geliyor sıfır jantlar :)
55 psi hava olayı tamamen saçma. Yaparsın 10 gün sonra lastik 3 yerinden balon yapar patlar yeni lastik alırsın.
Çözümünü söyleyeyim, kullandığın jantların malzemesi kalitesiz. İlla bu jantı takacam diyorsan farklı bir marka replika cvt alıp risk alacaksın. Belki senin jantlardan daha sağlam çıkar.
60 psi basan lastikçi, lastik balon yapsın para kazanayım veya bu lavuk ölsün kurtulayım diyordur diyim sana ben.
Binek arabada max 36 psi gördüm ben lastik basıncı olarak verilen değer sanırım.
60 psi basınçla, ne yolda durur ne düz gider ne fren tutar .. tek faydası tüketim azalır temas yüzeyi azalacağı için.
Peki bu replica ların kaliteli olanı hangi markadır?
Benim merak ettiğim 60 Psi basılabiliyor mu lastiğe ??
valla ben 56 bastım önlere bugun 30 yanak 18 215 , şuanda bir sorun yok
Benim arabamda ön jantlar 8.5 arka jantlar 9.5 ama ben önlerde 225/40/18 arkalarda 255/35/18 lastik kullanıyorum bi problemde yaşamıyorum bu şekilde şu kavun görünümlü lastiklerde iğrenç duruyo
2.5 ton arabayada bindim, 40 psi'dan fazla hiç basmadım. İnşAllah bir yerlere patlamazsın kardeşim bu lastik ve jantlarla.