User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Pirelli p7 den sonra conti 5 mi nokian zline mi. Yada ?

  1. #1

    Üyelik
    Jan 2011
    Yaş
    40
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    342
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Pirelli p7 den sonra conti 5 mi nokian zline mi. Yada ?

    45bin km pirelli p7 cin. Kullandim. Simdi conti 5 yada nokian zline dusundum.

    Ancak viraj kabiliyeti islak kuru yol tutus fren kadar lastik yanaklarinin.saglamligi ve cabuk deforme olmamasi onemli.

    Lastik testlerine guvenim sifir sadece pirelli p7 cin den sonra bunlari deneyen oldumu eskittimi lastikleri.

    Lastik ebati 225/45/17

  2. #2

    Üyelik
    Jan 2011
    Yaş
    40
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    342
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse sallamamis ama belki ayni ayrimda kalan olursa okusun diye yazayim dedim.

    Baska aracta (passat tdi) conti ve michleni denedikten sonra ozellikle de nokian lastigi kullanip bitirmis kullanicilar ile yaptigim gorusmenin sonucunda (zline ve line yeni ciktigi icin daha onceden baska serileri kullanmislar) nokian zline de karar kildim.

    Bu karara beni iten sebepler ise su sekilde;

    Conti mich. Goodyear vs hepsi ilk takildiginda kismi sevilen begenilen lastikler ama hic 2seneden sonra yada 40bin km den sonra ilk alindigi ozelliklerini koruyani duymadim gormedim bizzat da sahidim.

    Oyuzden yinede yagisli kuru ve her iki durumda frenlemede aldiklari degerleri goz onune alinca hepsinden ustun degerlere sahip bu lastige bir sans vermek istedim.

    Ustelik rakiplerinden testlerde ustun puan almasina ragmen fiyati onlardan oldukca ucuzdu. Tanesi 240tl montaj dahil bir takim aldim. 225x45x17 94Y xl

    Rodaj donemi 100km vs deniyor yinede zorlamadan beklicem bu sureyi ancak suanda bile yolda cok buyuk zevk ve guven veriyor Islak zeminlerden geciste ve virajlarda.

    http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/zLine.htm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •