Seat arabamı lan :D Birde burada vw miş gibi yazma :D
Bak 60.000 km dir canını alıyorum cc nin bir sıkıntısı yok.
Seat arabamı lan :D Birde burada vw miş gibi yazma :D
Bak 60.000 km dir canını alıyorum cc nin bir sıkıntısı yok.
2 hafta önce sıfır golf tdı dsg aldım.Şuan 2bin km'deyim tek sıkıntı arabayı sürekli ikide kaldırması.Sürekli yarım debriyaj hissi veriyor.Bu yüzden yokuşta ve trafikte manuele alıyorum hep.Park ederkende n de el frenini çekip öyle p'ye almaya dikkat ediyorum.Bunlar dışında da yıllardır niye manuel arabalara binmişiz diye hayıflanıyorum:)
benim arabada daha 10bin km de sarsıntılı vites geçişi yapıyor, son 6-7 bin km dir boyle goturmeyede uşeniyorum sıfırdan kalkışta vs birşey yok , sanırım kalibrasyon yapılması gerekli
Nezaman yolda birakicak korkusuyla araba surulmez. Dsg boyle bir sanziman bir dahada dsg li araba almam sanirim garantili bile olsa
5000 ve 4000km 2 adet rapid var. 2sine de dsg yazilim atildi. stop etme sorunu oldu dusuk surat + park ederken.
Gecen 4 saat yogun trafikte kaldim, sanziman isindi uyarisi verdi .az bekledim duzeldi
Polo gti kullanıcısıyım Allaha şükür daha hiç sıkıntı olmadı fakat bende şirket aracı olarak fluence var 1 saat trafikte kalayım vites kutusu hararet uyarısı çıkıyor o yüzden 4 saat çok iyi bir süre
Bence dsg konusundaki bu dusunceler artik kalkmali, yurt disinda bir suru tuner dsg sanzumanlar ile cok basarili isler yapti. Merak ettigim, turkiyede de dsg yazilimi ve custom clutch discleri yapan veya tedarik eden firmalarin olup olmadigi.
Polo Gti da korkuyla 3000km kullandım.Gece sessizliğinde bir takım sesler duydum.Eşe dosta sordum herkes normal dedi.Kullanımı denildiği gibi zevkli(özellikle f1) dikkat etmek lazım.DSG araç alırkende servis geçmişi çok önemli.
garantisi biten 20 bini vermektense tabiki sanayiye gidip pleytleri ve şanzımanı revizyon yaptırıyor.
Benim bildiğim General oto yetkili servis yaptırıyor. Onun dışında neredeyse her sanayide yapanlar var.
Ama genel olarak şanzıman sorunlu ve garantinde değilse uzak durulması gereken bir durum.
general oto para ile iş yapıyor.baştan söyleyeyim size iyi niyet değişimi vs beklemesin kimse.madur olduğumuzu açık açık yazdım ben.gerisini siz bilirsiniz (: bırakın dsg yi manuel e devam.fazla seviyorlar dsg yi anlamadım gitti :)