Merhaba,
Mercedes e220 kasa aracımı önünü düşürmek için sadece ön yaylarını spor yapmak istiyorum nerden bulabiliriz, bana maliyeti ne olur?orjinal alıp kesmek mantıklı mıdır?
Merhaba,
Mercedes e220 kasa aracımı önünü düşürmek için sadece ön yaylarını spor yapmak istiyorum nerden bulabiliriz, bana maliyeti ne olur?orjinal alıp kesmek mantıklı mıdır?
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
amortisör takozunun ince olanını bul
get lastiği diye geçer 5 kademeli olarak ayrı satılır önlere 1 numara alırsan en alçak takozu takmış olursun.
hani yay olayına girmeden get lastiğinin ince olanını bulsak çözeriz diyosunuz?kademeli dediğiniz 2 numara biraz daha kalın 3 numara biraz daha kalın gibi sanırım?doğru mu anlamışım?
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Evet en kalını 5 numara
En incesi 1 numara
En kalın ile en ince arası 2 cm e yakın oynuyor neredeyse, sizinki fabrikasyon hangi numarayla çıkmış bilmiyorum ona göre en incesini alıp bir miktar yayı kesmeden değişmeden düşürebilirsiniz ama bu düşme 1 cm civarı olur
Preslet olsun bitsin
@dou
Dedigin dogru ama dediginle orantili sertlikte hissedilir degisiyo![]()
- K -
________
Dr.Ecu
W211 ise aracın amortisörlerin bazılarında 5 kademeli çentik var oradan yükseltip düşürebilirsin eğerki ayarsız çıkar ise ve aracın yine w211 ise bende ön arka bir takım yay olması lazım
Olm yazmadımda yazıcam şimdi inandırdın gece gece
Yayı presletmen bi kere amortisörün çalışma mesafesini kısaltman ve konforun bozulması demek, konforu düşünmüyosun hadi o amortisör öyle yada böyle patlar
Tepedeki takozu daha ince koyman ise ne amostisörü ne de yayın çalışma mesafesini kısaltır, sadece yay ile tepe-kule noktasının arasındaki boşluğu azaltır bu şekilde konforu bozmadan 1 cm kadar düşürebilirsin.
Denemek lazım sizin arabanın üzerindekiler kaç numara ona bakılarak 1 numaraya geçiş yapılabilinir. Çok pahalıda değildi diye hatırlıyorum orjinalleri bile.
Kanka merso eski uzmanlık alanımdı baya kurcalamışlığım vardır vaktindebir gece ataşehir shellde gene benzin almaya geldiğimde bu sefer selamlaşmayak direk atla arabaya bi tur atalım douu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)