Arkadaşlar spacer yaptırabileceğim yer arıyorum mümkünse avrupa yakasından
Arkadaşlar spacer yaptırabileceğim yer arıyorum mümkünse avrupa yakasından
atatürk sanayi 2. kısımda nam amortisörün üst sokağında bir tornacıda 150 TL ye bir kaç sefer yaptırdım bir sorunda yaşamadım. bi kurcalıyım kartı olacaktı biyerlerde
yok bijonları ayrı alıyosun maalesefoda yine namın sokağında bir rulmancı var ordan temin ediliyo ama namussuzlar çok pahalıydı
![]()
bizim arkadaş da vw bora için yaptırmıştı ama çok sağlıklı olmuyor bilgine.. balans çabuk bozuluyor vs..
arkadaşın bahsettiği yer nasıl yapıyor bilmiyorum ama bir aralar biz de CNC de kendimiz için yapmıştık gayet güzel olmuştu, bikaç arkadaşa da yapmıştık ,herkes memnundu, isterseniz, yine o şekilde yapabiliriz.. kaç mm lik istiyorsunuz ?
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bızde cıvata kısmı arabada kalıyor bılıyosun, saplamalar yanı. onların uzununu alman gerekır ama zor bulursun ozel yaptırman gerekecek
kanka o saplama ısını duzgun bı tornacıya yaptırman lazım, bız yaptırdık fren kıtı koydugumuz bı araca ıstersen bu tarafa geceılırsen yardımcı olurum sana. spacer ısınıde hallederım ama dedıgım gıbı radar hondaya gelmen lazım. hayır arabayı satmadım kanka
20mm ile jant muhtemelen merkezlemez, Spacer üstüne merkez yapmak lazım sağlam malzemeden... Arka tarafta belki sorun olmaz da, ön için önermem... Ben arkada 11mm kullanıyorum merkezleme yok... Biconları sıktıkça kendi merkezliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)