arkadaslar lastık almam gerekıyor... 15 sac jant alıp 195/50/15 lastık dusunuyorum ama ızmırde nerden alıcam nasıl alıcam yardımlarınızı beklıyorum....
arkadaslar lastık almam gerekıyor... 15 sac jant alıp 195/50/15 lastık dusunuyorum ama ızmırde nerden alıcam nasıl alıcam yardımlarınızı beklıyorum....
bu arada konuyu yanlış yeremı actımm![]()
kardeşim 3. sanayide yüzlas lastik var. Zaten 4-5 şubesi olan bir yer. Rıfat yada Tamere git beni Egetuning Tarkan gönderdi dersen yardımcı olurlar.
Ben yakın tarihte 300tl ye yakın 195-50-15 Continental sordum (4lü takım) ordan. Sana bu fiyata vermeslerse kızma ama.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tabikide sıfır, yalnız taksitli değildi fiyatı. Zaten biz alır takarız kendi aramızda hesaplaşırızda, sen orayı karıştırma. Git selamımızı söyle süper insanlar.
Unutma Egetuning Tarkan ve Mustafanın selamı dersin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
3.sanayi serdar jant lastiğe de bi uğra derim sıkı pazarlık yapabilirsen ciddi uyguna verebiliyor.ben jant lastiğimi ordan aldım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)