ozaman ustaya baktırıcaz desene yapcak birşey yok..çok sağol hocam ilgin için inş çok fazla bişey çıkarmaz bana bu iş...
Printable View
sımdı bu olay benım cok basıma geldı burak jantla mantla alaksı yok bunun bu bıanda cıkan bişi ben sılıvrıde bıanda fren en dıbe ındı fren hıdrolıgı bıtmıs ekledım balıkersıe kadar oyle geldım zamanım azdı balıkserıde sabah havasını aldırdım gectı:)ust fren merkezı ve alt fren merkezlerını kontrol ettır
aynı olay benımde basıma geldı. bayramın 3ncu gunu cenazemız vardı araba yuklu karsıyakaya gidiş dönüşte karşıyakanın içindeki yokuşlarda fln yardırmak zorunda kaldık ardından eve geldıgımızde baktımkı fren aşağıda 3 4 gun arabaya bınmedım bıraz yol yapmaya baslayınca fren kendılıgınden şişmeye başladı şuan eski haline döndü.ama performans eskisi gibi değil. benım sorun galıba yan sanayi balatalardan dolayı oldu..
sağolun arkadaşlar bugün çıkmak zorunda kaldım arabayla frenler çok kötü durumda kapadım aracı garaja..en kısa sürede ustaya baktırıcam Allaha emanet gidiyoz çünkü