.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
Neyin tribindesin anlamadım. Pireden yorgan yakıyorsun. Smily yanda var ki kullandım.Bir amaçla değil yani. Eibach'ın sitesine girip bakabilirsin tüm numaralar aynı. OPC ile CDTi in load ağırlıkları aynı. Eibach da sallamıyordur değil mi kafadan?H&R Distribütörü falan mısınız anlamadım? Adamların internet sitesinde Opel bile yok neden alayım H&R? Abartının da böylesi , HR titanyum, eibach plastik mi? Alt tarafı yay yani..
GP ile aynı oldugunu biliyordum merak etme,opc ile aynı olabileceğini tahmin etmemiştim sadece.Nerden cıkardın bilmediğimi? Sana "AAA GP ile aynıymış" mı dedim? Yürüyen aksam'da teknik olarak bilgim olmayabilir fazla,ancak öğrenebilir insan,o yüzden stamplerden bahsedebiliyorum.. Avukatıyım diye geçinmiyorum espirisine yazdığım birşeydi o.. Bu kadar neden takıldın ona? Güzel,yazmışsın .....1000kg nicht für opc diye. Gidip bir araştır bakalım opc'nin front load kg nedir? 1000 oldugunu göreceksin.
İlginçsin..Klavye delikanlısı vs. gibi saçma yorumlar çıkarmışsın bir yay sorusundan.Ayrıca bu düşünceyi savunuyorsun,konusmalarına bak bir de. Adam gayet doğal bir şekilde sormuş "öğretmeni misin" diye,çünkü verdiğin cevaplar bir hayli ilginç....Hemen atara bağlamışsın sana ne diye.