Arkadaşlar yay almayı düşünüyorum ne önerirsiniz ya da kullanan varmı ?![]()
Arkadaşlar yay almayı düşünüyorum ne önerirsiniz ya da kullanan varmı ?![]()
yokmu kimsenin önerisi....
aynı arac kullanıcıyız ben aldım taktım eicbah5 cm cok memnunum forumda srkshop serkan abı yardımcı olcaktır
bu araçları 3.5 cm pek düzgün basmıyor. Aracın orjinal yüksekliğinden dolayı pek belli olmuyor yani. 5 cm alın kökten çözüm olsun.
GT'de 5cm eibach yay sadece tamponun altindaki plastik lipi cogu yere surtmeme sebep oluyordu ama oyle aman aman bir sorun yasamadim
H&R için kullananlardan olumlu yorumlar okudum...5 cm bıraz fazla gibi geliyor bana..***** ist. yolları
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
5 cm fk kullanıyorum cok memnunum sese seda yıne orjınal gıbı ama ben dahada basmak ıstedım fakat 207 ler ıcın daha basıgı yok dedıler ya tabladan dusurcez arabayı yada coıl yayı kesemıyosun sanırım gt de cunku konık gelıyo ortası daha sısık ustler ufak o yuzden
C R M performance
eski 307imde eibach kullandım, konfor olarak acayip rahatsız etmişti. şimdiki bmwemde vogtland aldım mükemmel diyebilirim. ama bu fark pug-bmw konfor farkındanda olmuş olaiblir, tecrübem budur.
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Bir abimizin 207 RC sine önce 3,5 Eibach taktık varla yok arası daha sonra 5 Eibach taktık çok tadında oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)