falken eh işte ucuz diye alınır ama tavsiye ucuz lastikte debica alın.
paraya kıyarsanız good year veya nokian tek geçerim.
Printable View
falken eh işte ucuz diye alınır ama tavsiye ucuz lastikte debica alın.
paraya kıyarsanız good year veya nokian tek geçerim.
Ön çeker araçta sadece önlere takmak iş görür mü veya bir zararı olur mu? çok yol yapan biri değilim maksat araç lazım olduğunda saplanıp kalmayalım.
Is görür. Dikkat edilmesi gerekenler;
Viyadük geçişlerinde hız yüksek ve yer karliysa ufaktan arkayi yana doğru gelebilir.
Ani frenlemelerde Arkasi yalpalayabilir. Hatta freni azaltıp arabayi duzeltmezseniz yan yan durabilir. Ama hani sakin dikkatli giderim diyorsanız is görür.
Nokian wr d4 biraz erken taktırmıştım be lastik ihtiyacından dolayı, ilk dikkat çeken şey sessizliği oldu,geçenlerde de ankaraya kar yağınca kar performansında gayet başarılı,dah aönce kışlık olarak conti ve yokohama kullanıyordum,evin önündeki dik rampada onlarda yaşadığım bası ufak tefek eksi noktalar bile yok bu lastikte.
pirelli sottozero kullanıyorum problem görmedim şimdiye kadar.tavsiye ederim.
daha öncede yazdım elemanın kavşakta arkayı kaydırdı geldi vurdu benim aracıma, en kötü kış lastiği bile en iyi yazlık lastikten iyidir karlı zeminde.sürekli soru işareti ile gezmektense sorunu kökten çözüp rahat rahat binmek bence en güzeli.
Ekleme yapayım bir üstteki mesaja. 16 üstü kışlıklar pahalı. 13-14 sac janta geçip 550-600'e çözebilirsin.
bu arada arkadaslar gecen kıs aldıgım lastiklerimi 1 ay falan anca kullandım riken marka 225/50/17 olculernde sıfır sayılırlar 500e vercem lazım olan mesaj atabilir karda tutunması gayet başarılıydı
Satmak isteyen varsa 195-65-15 ebatlarında ikinci el olarak kar lastiği de alabilirim arkadaşlar..
Dün bir takım petlas alarak kış lastiğine geçiş yaptım. Bir kar yağsa da test etsek bakalım nasıl olacak. :D
Goodyear Ultimate Grip 9 kullanıyorum iki senedir, kar yağdığında direksiyon başından kalkamayan bir insanım, oldukça sağlam kar/buz durumlarında aracı kopartamadığım için şikayet ettiğim dahi oldu :)
Araç Leon.
Şimdilik Kumho I'ZEN KW27 kullanıyorum, memnunum.
Ayrıca fiyat açısından da bir çoğuna göre uygundu 205/55/17 ölçülerinde olan.
Geçen kış Uludağ çıkışımda sabah 5 gibi tırmanmıştım, kar yoktu buz vardı çok sıkıntı yaşamamıştım ancak karda buzdan daha iyi olduğuna ben de katılıyorum :)
Bu arada 7 derecenin altında yağmurlu zeminde sıkıntı çekmemiştim hiç ancak bundan sonra ekstra bir dikkat edeceğim. :)
Çok acil lastik tavsiyenize ihtiyacım var. Araç 1998 s320, jant lastik ebadı 235 60 R16. Uludağa çıkacağım nokian wr d4 düşündüm ama benim ebatlarda yokmuş 4 serisinde. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.