tam d1 spec bijon alıcaktım konuyu görünce vazgeçtim en iyisi sağlam bi marka sipariş etmek :D
Printable View
tam d1 spec bijon alıcaktım konuyu görünce vazgeçtim en iyisi sağlam bi marka sipariş etmek :D
teşekkürler jumbo. adamsın
benim de aklımda almak fikri vardı. bu konudan sonra orijinalleri suluboya fırçasıyla boya alıp boyarım. çok güzel olmasa da sağlam olduğunu bilirim yeter :D
bende almayı düşünüyordum ama kararsızdım şimdi tamamen vazgeçtim.açıklama için teşkkürler
d1 spec bijon satanlar jumboali nin ies ini molotof kokteyli atmak sureytiyle patlattıgı haberi ajanslarda son dakika haberi olarak geçildi bilginize ahhaha :D
bijonların yenilenme süresi varmı
bende alındığı günden beri aynı bijonlar, belirli bi süre içinde değişmek gerekiyomu
çok önemli ama hep göz ardı edilen bi konu aslında
İlk etapda benimde çok hosuma gidiyordu
ama arakadasın arabasına takarken acayıp sogudum
iyi sıkmaya gelmıyor
hemen egılıyor
hatta bir tanesi takarken bozuldu..
Allah korusun yolda kopsa gerçekten buyuk sıkıntılar çıkarda bılır
Bıjon konusunda ıyı markalar var onlardan kullanmak gereklı
ınternette 12$ satılan bıjona pek guvenılmez..
Wholesale D1 SPEC aluminum7075 wheel nut MANUFACTORY HAVE STOCK various colors 20piece
Öncelikle olayı yaşayan arkadaşa geçmiş olsun.
Jumboali adammışsın.Helal olsun
vallah ben aldımm bayadır içime sinmedi takmadım duruyor öylee vti varkende kullandım güzeldi ama sıkmaya gelmiyorduu
Ya bende kaç gündür elim paypal hesabıma gidip duruyor Peugeot Sport saplama tipte buji takımı için. 250 euro gibi fiyata geliyor. Ama muadilleri yarı fiyatta. Gerçi muadilleri hakkında İngiliz forumlarında hiç iyi şöylemiyorlar. Değer mi karar veremiyordum. Sanırım vericem o parayı. Hemde hiç görünüş için felan değil.
http://www.evasivemotorsports.com/Me...c_hub_stud.jpg
buna mı benziyo bijonları :)
bunlar guvenılırmı ebay'dan almayı dusunuyorumda
orhan benimkileri satıcam kardeş iyi fiyata veririm...
Bi kez ilana koydum ama satmadım..Jant temizleyiciyle boyası çıkıyomuş,sıkarken eğilip bükülüyomuş ve en önemlisi virajda kesilme muhabbetleri..
Canım o kadar ucuz değil arabamda uzun bijon olmasın ama içim rahat olsun ;)
fotograf cektircem cıkarırım yine verrrr
ben bundan alcam pampalar araba kırmızı zaten
ıyı mı ramazan kırlıyor fılan yazmıslar benım araba hızlı zaten sorun olmasın
1.5MM X M12 WHEEL LUG NUTS RED 20PCS CIVIC EG SI EF FD 8TH GEN EK JDM D-1 SPEC | eBay
Wholesale D1 Spec Racing Wheel Lug Nuts M12xP1.5,20PCs BLACK for Celica dc2
Kargo ücretsiz 60tl gibi bir rakam..
satan varsa sıyah alabılırım :D
ebay güvenilir bir sitedir ödemeyi paypal ile yaptığınız için sorun yaşamazsınız
bu konuda sitedeki denon nickli yusuf abiye danışabilirsiniz :)
kullanıcı olarak soyle bı acıklama yapma geregi duydum, 500hp bır aracta 2 senedır kullanıyorum suana kadar hıc bır sıkıntı yasamadım....
1.4is civimde var bi sıkıntım olmadı ama hep kontrol ediyorum gevşiyormu diye
advan bijonlar var takımı 450 tl renkli boyalı bijonlar 80/100 tl fark nerde kalitede ucuz bizde satıyoruz ama takarken iki kere düşünmek gerekir ali kardeşe katılıyorum ...
burda bir arkadaşımdaşımın turbo vti sinde skunk 2 hafif bijon vardı peki onlar qüvenilirmi sadce bilgi almak için soruyorum :) teşk
ben bunları ürettim ve sitede 16 kişiye sattım , d1 spec denen saglıksız bijonların birebir aynısını çelikten ürettim o çin malı bijonlara güvenmediğimden
http://g1302.hizliresim.com/16/6/judz1.jpg
Blox marka aldim fakat pek güven vermedi hem çok hafif alüminyum gibi diye vazgeçtim
hiç tavsiye etmem bir kere taktım saplamalara kadar değiştirmek zorunda kaldım.