Bi kez ilana koydum ama satmadım..Jant temizleyiciyle boyası çıkıyomuş,sıkarken eğilip bükülüyomuş ve en önemlisi virajda kesilme muhabbetleri..
Canım o kadar ucuz değil arabamda uzun bijon olmasın ama içim rahat olsun ;)
Printable View
Bi kez ilana koydum ama satmadım..Jant temizleyiciyle boyası çıkıyomuş,sıkarken eğilip bükülüyomuş ve en önemlisi virajda kesilme muhabbetleri..
Canım o kadar ucuz değil arabamda uzun bijon olmasın ama içim rahat olsun ;)
fotograf cektircem cıkarırım yine verrrr
ben bundan alcam pampalar araba kırmızı zaten
ıyı mı ramazan kırlıyor fılan yazmıslar benım araba hızlı zaten sorun olmasın
1.5MM X M12 WHEEL LUG NUTS RED 20PCS CIVIC EG SI EF FD 8TH GEN EK JDM D-1 SPEC | eBay
Wholesale D1 Spec Racing Wheel Lug Nuts M12xP1.5,20PCs BLACK for Celica dc2
Kargo ücretsiz 60tl gibi bir rakam..
satan varsa sıyah alabılırım :D
ebay güvenilir bir sitedir ödemeyi paypal ile yaptığınız için sorun yaşamazsınız
bu konuda sitedeki denon nickli yusuf abiye danışabilirsiniz :)
kullanıcı olarak soyle bı acıklama yapma geregi duydum, 500hp bır aracta 2 senedır kullanıyorum suana kadar hıc bır sıkıntı yasamadım....
1.4is civimde var bi sıkıntım olmadı ama hep kontrol ediyorum gevşiyormu diye
advan bijonlar var takımı 450 tl renkli boyalı bijonlar 80/100 tl fark nerde kalitede ucuz bizde satıyoruz ama takarken iki kere düşünmek gerekir ali kardeşe katılıyorum ...
burda bir arkadaşımdaşımın turbo vti sinde skunk 2 hafif bijon vardı peki onlar qüvenilirmi sadce bilgi almak için soruyorum :) teşk
ben bunları ürettim ve sitede 16 kişiye sattım , d1 spec denen saglıksız bijonların birebir aynısını çelikten ürettim o çin malı bijonlara güvenmediğimden
http://g1302.hizliresim.com/16/6/judz1.jpg
Blox marka aldim fakat pek güven vermedi hem çok hafif alüminyum gibi diye vazgeçtim