arkadaşlar benden önceki sahibi ön helezonları kestirmiş araç takır tukur gidio en ufak çukurlarda bile
sizce çıkma helezonlar alıp ısıttırıp bastırsam daha konforlu olurmu?![]()
arkadaşlar benden önceki sahibi ön helezonları kestirmiş araç takır tukur gidio en ufak çukurlarda bile
sizce çıkma helezonlar alıp ısıttırıp bastırsam daha konforlu olurmu?![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Hocam Honda ya biniyorsunuz sıfır olsun 2. el olsun bi cok markanın yayları mevcut.Uğraşmayın yay kesmekle ısıtmakla falan
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
tahminen 200 liraya sıfır fk,apex 3,5 veya 5 cm'lik bulabilirsiniz..
...
sahibindende bir sürü yayı coil i var aracın bakın biraz araştırın kafanıza göre bişey bulursunuz
JoYTeaM
[QUOTE=zıpzıp;2603718]sahibindende bir sürü yayı coil i var aracın bakın biraz araştırın kafanıza göre bişey bulursunuz]
baktım değiştiricem yayları konfor farkını hissedebilirim dimi?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Muayenede sorun olurmu? diye sormuşsun
Fk 3.5 yaylar ile önlerin düşüklüğünden ağır kusur kaldım. İst- Dudullu![]()
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
arkadaşım. coilspring yaylar mevcut 250 tl gibi rakamlara sitede satan arkadaşlarda var. bence ondan al, 9 cm e kadar kafana göre ister kaldır ister dip bas. sıkıntı yok sadece zıplarsın. ama amortisörlerede el atarsan iyi olur.
direksiyonu çevirirken gart gurt ediyorsa eğer yaylar üstten yerinden çıkmıştır.
tehlikeli.
hemen yay hemen.canından önemli değil 200 300tl.
coiloverin amortisörsüz hali tabi o kadar kaliteli bir malzeme değil.sadece yay ve altında ayar aparatı var.. coilsprin yaz google görsellerde arat. işini görür ama öyle konfor beklentisi içine girme bence..![]()
basık kalsın istiyorsanız en paşasını taksanız bile konfordan bir nebze ödün vermek zorunda kalacaksınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)