206'da impetus sport kullandım ki fena değildi
Printable View
206'da impetus sport kullandım ki fena değildi
şöyle bi başlık kullanılmamalı ayıp memnun kalmaydıysan derdini yazarsın lassa satıyor olmamım yanında bende arabamda kullanıyorum ki anlattığın şekle bakınca senin arabanın rot ayarlarıyla ilgili sorunda var gibi gözüküyor bence lastiğe giydirmeden önce bi tekniğini çöz derim kii onun haricinde zaten yetkili bayiden aldıysan 60 gün içinde iade hakkın var memnun değilsen git iade et!!!!!
4 sene once lassa impetus 2 kullanmıstım gayette memnundum
Bende Lassa kullandım yanak yapısı görsel olarak ve yol tutuşu bir çok çin lastiğinden iyidir.
benım bıldıgım yenı lastıgın 500 km rodajı vardır uzerındekı mumu gıdene kadar yanlısım varsa duzltılsın :)
Konu sanrım erken açılmıs bende şahine dunlop aldıgımda ilk 400-500km arabada yol tutmama hissi vardı sonrasındaki 200-300 kmde sıcak havalarda yola yapısıyordu cok güzeldi :) sanrım sizin lastikde böyle bi sonc vericek hata v.s. bişeyi yok ise
konu başlığını değiştirdim googleda direk çıkıyoruz
200 km olmuşken erken davranıp açılmış bir konu, otomobilin yürüründe de sıkıntı olabilir rot ayarı vs öldürmemek lazım lassa kullanmayan yoktur sanırım kötü lastik değil
konu başlığını değiştirmeniz iyi olmuş,biraz sinirle yazdım bende,rot yada balansta sıkıntı yok,araba ne sağa sola çekiyo nede titriyo yumuşak lastik olduğu için ben alışık değilim galiba,belkide 500 km fln yapınca düzelir dediğiniz gibi ama şöle bi durum var hani lastik havalarını inikse arkalar araba böle yatar savrulcak gibi olurya direksiyon hareketlerinde aynısı bende var havalarıda 32 düzgün yani,bide nitrojenle hava aynımmı basılıyo?birisi bana normal hava 32 ise 35-36 basmak gerekli nitrojende demişti
rot ayarının kötü olması demek, sağa sola çekmesi vs değildir belirli aralıklarla yaptırmak iyi olur makineye bağlayıp baktınızmı hiç
lassa diğer lastiklere göre yumuşak değil aksine sert bi lastikdir ;) ısındıktan sonra tam performans verir rot sennanında dediği gibi bi ayardır bi lastiğin ayrı yöne bakıyorsa bunu gözle göremessin direksiyonda her zaman hissedemessin bence başka biyerde bi kere daha baktır ayarlara 35 36 gibi bişey söz konusu değil zaten ısınmasın diye nitrojen kullanıyor ki nitrojen dediğimiz sudan arındırılmış oksijendir amaçta sıcaklıktan dolayı genleşip basınç değişmesin diyedir basınç sabit kalır ;)
kesinlikle yumuşak olduğu içinki lastikçide lassa yumuşak dedi abim,ve aynı dert bi arkadaşımda polo classic var üstünde michelin enery saver var onda denedik 70-80 le giderken oda aynı arkayı yatırıyo
Lassa kullandım yanak yapısı görsel olarak ve yol tutuşu bir çok çin lastiğinden iyidir
güncel soru...
lassa ımpetus V takıcaktık. sonra denildiki H kaldı. bizde iyi madem ondan takın dedik.
V max 240 kmH
H max 210 kmh
aracın top speed i 220 225 civarı. H lastiklerle bu hızlara çıksak ne gibi sorun olur..
V ile H arasında tutunma veya hızlanma farkı çok varmı :S :S