fk yaylar hakkındaki yorumlarınız nasıldır sertmidir konforlumudur tavsiye edermisiniz?
fk yaylar hakkındaki yorumlarınız nasıldır sertmidir konforlumudur tavsiye edermisiniz?
almak istediğin fk yayın derecesini "spring rate" ini öğren. ona göre yorum yapalım. tabi hangi araçta kullanacağın da önemli.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
FK biraz sert oluruzun zamandır kullanıyorum özellikle amörtisör takviyesi yaparsan monroe veya koni gibi inanılmaz yol tutuyor
RACE WERKS
öncelikle teşekkürler araç opel corsa b şu anda arabada önlerde koni amortsör var arkalar orjinal amortsör spor yaylar da var ama 3.5 cm'e geçmek için değiştiriyorum bulduğum yaylarda bunlar OPEL CORSA B -- FK Marka 3,5 cm Spor Yay - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
fiyat uygun al kullan pişman olmazsın FK iyidir
RACE WERKS
guzeldir serttir iyi yol tutturur lastiğinde iyi oldumu gayet keyifli olur
bu fiyata başka 3.5 yada 4 cm yay olsa düşünücem ama bi tek bu var o yüzden pekte alternatifimiz yok gibi herkeze teşekkürler...
ben 207 rc de kullanıyorum, sert yay. ama araç orjinalden sert biraz daha sertleşti
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
2000 civic hatchback de kullanıyorum güzel yol tutuşu bende Serdar a sormuştum zaten pişman olmadım güzel yay![]()
06 BP 175 1.4 is Spoon Project 2000Model
06 JR 175 1.6VTI Gümüş 96Model
41 PJ 053 2.0 S-Turbo Siyah
Bu vergilerle insanın Ata binesi geliyor
ekstra konu açmak istemedim umarım sorun olmaz. Fiat punto evo için kullanıcı yorumları nelerdir GP de olabilir..Anladığım kadarıyla ama fiyata oranla sıkıntısız güzel yaylar. Biraz sert olması dışında yanlışmıyım?
Gott weiss ich will kein engel sein...
Corsa D dizel de kullanıyorum yok tutuşu güzel basıklıgı orantılıl oda iyi. hemde fiyatıda gayet uygun tavsiye ederim. ama biraz sert tir orj a göre
fiyat ucuz ama en azından alman malı,işini görecektır
öncelikle herkeze teşekkürler. orjinal yaydan sert olur bir miktar çok sıkıntı değil sonuçta spor yay abartı olmasın yeter.kimse kötü demedi sonuç olarak alınırlılığı olan bir yay tekrar teşekkürler.![]()
merhaba arkadaşlar bende getzim için 5cm fk yay alma aşamasındayım fakat 5 cm sürtme yaparmı kullanım açısından sıkıntı yaratırmı acaba.. teneke jantlarımla kullanmayı planlıyorum..
merhaba arkadaşlar bende getzim için 5cm fk yay alma aşamasındayım fakat 5 cm sürtme yaparmı kullanım açısından sıkıntı yaratırmı acaba.. teneke jantlarımla kullanmayı planlıyorum..
bi yardımcı olursanız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)