Yükseltmeyi anlarımda yay amortisör ikiside orjinali gibi duracak bi sistemde nasıl alçaltma yapabilirler ki?
Printable View
yay amortisör durucak , birde körüğü koyduğunuz zaman çok geniş çamurluğa sahip olmayan araçta montaj nasıl olucak? illa ki janta lastiğe sürtme olmaz mı
bursada 2500 tl ye yapan bir usta var isteyene iletişim nosunu pm lerim
Estafurlah hocam tam maliyet hakkında bişey diyemem. Bildigim kadarıyla körüklerin teki 150 200 tl civarında ayrıca flanş filan kesiliyor ayrıca selenoid valflerin amerikadaki fiyatlarına bakarsanız rakamları görürsünüz onların kullandıklarını kullanmasada benzerini kullanıyor kompresörü hava boruları filan 2000 tl civarında tutuyor. Adanada yapılanların videosunu izledim çogu sadece biraz yükseliyor fazla bi alçalmaya yok izmirde ustamın yaptıkları marşpiyeller yere dokunacak kadar alçalıyor. Şimdi yeni bi sistem deniyor içinde amortisör olan körükler normal körüklerin 2 katı filan ustam içini açıp amortisörde takmaya başladı yerdende kazanıyor orjinal bi görüntüsü oluyor ayrıca şasede fazla tadilatta gerektirmiyor.
Bende yaptırmak isterim bazen çok sıkıntı oluyor ama sanayide yapılsa bile ne kadar güvenilir olucakki ?
hadi hayırlısı inşallah arkadaşım
izmir de bi cııca yapılmıstı beyaz ben 3000 e yapıldıgını duydum ama 3 4 sene oluyor sanırım. acaba sızmırde japon servisi ustasının hangi arabalara air taktığını bılıyorumusunuz ? birde yol tutuş nekdar iyi/ kötü oluyor ?
adanadai bikaç videoyu ızledım cok az ınıp kalkıyo fakat usta şuan kendını baya gelsıtırmıs sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=6TO5q...layer_embedded
arkadaşlar adanadakının malıyetı nedır ve yoltutusu denıyen varmı
son videodaki basıklık ilk eklenenlere göre oldukça iyi
Samet sen bunca zaman nasıl yurtdışından getirtmedin hayret :)
bi update yapıyım.
old bettle 74 için sizce havalı süspansiyon olur mu?Maslak sanayisinde aşagıdaki adresi buldum.Manuel,dijital,full otomatik olmak üzere 3 farklı şekilde yapabilecegini söyledi.Fiyat 5.000 TL dedi
AIRMADZ
O firma sahibi foruma üye zaten
Bu iş için bursadaki haylower olarak geçen usta hakkında bilginiz var mı ? Fiyat aldım 3500 tl diyor. Ama facebook üzerinden takip ediyorum yaptıgı bir sürüde araç var... Kullanıcılara msj attım ama dönüş yapmadılar hiç...
tamam iyi güzel tıs pıs indir kaldırıyosnda. içerde ilk dolarkenki sesi, kompressörü korügü bakımı sök takı muayne derdi ıvırı zıvırı. bir kamyon masrafı var meret yaptırıncada bitmiyorki. sırf 300 500 tl lik bakımı var senede yapılması gereken