arkadaşlar arabamı tamamen bastım (coil de 3 cm pay var). ama davlumbaza en küçük esnemede vuruyor ne yapmam lazım. Lütfen yardım edin nasıl bi çözüm yolu önerirsiniz?
arkadaşlar arabamı tamamen bastım (coil de 3 cm pay var). ama davlumbaza en küçük esnemede vuruyor ne yapmam lazım. Lütfen yardım edin nasıl bi çözüm yolu önerirsiniz?
söküceksin davmlumbazı yada esneyip vurmaması için dahada sertleştiriceksin
benim ki de esnemelerde vuruyor davlubmaza alıştım artık![]()
Çok teşekkür ederim low rider abi. adınızı bilmiyorum k. bakmayın
.
davlumbaza sürtmüyor kamera bağladık esnemiyor. ama tak tak ses geliyor en küçük esnemede bile.
acaba yaylar esneyip tablalara mı vuruyor?
bilmiyorum coil over var da 3 cm daha payı var. amortisörcüde 25 km ötede. bu cmartesi bi gitcem yanına.
valla fadılın işini görürmü bilmem ama... davlumbazı pürmüzle ısıta ısıta içeri doğru esnetsen sürtmeyi azda olsa kesersin kanımca. ısıt davlumbazı bir bez yardımıyla elinle bastıra bastıra esnet oldu bitti
not : sonra buraya vay davlumazım eridi vay davlumbazım bozuldu yazarsın ben sorumlu değilim bilesin![]()
davmlumbazı sök.camurlugun ıcınede wurthun puturunden at olsun bıtsın.camurluk ıcındekı cıkıntıyıda ıcerıye kıvırırsan sorun ortadan kalkar.Ama butun bunları yapmadan once on 2davlumbazıda sokup tecrube surusune cık bı.Eger hala o ses gelıyosa amortısorlerınle ılgılıdır..
- K -
________
Dr.Ecu
nereye kamera bağladınız ? sürtme anında başka çamurluk'ta sorun olabilir o yüzden sordum
...
ön tarafa tam çamurluk lastik arasını gösterecek şekilde vantuzlu kamera bağladıkama esneme yok yani davlumbaza sürtme yok. büyük ihtimal yaylar vuruyor birbirine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)