doush Nickli Üyeden Alıntı
ben de bunu anlatmaya çalışıyorum zaten abi :) :) "kral"dan kastım oydu zaten egolarını tatmin etmede son noktada olan insanlar, her ortamda karı-koca muhabbetine girenler işte..hala yarışması gerekenlerin otomobillerin değil kendilerinin olduğunu anlayamayanlar.. hırsları zevklerinin önüne geçen insanlar.. bu kadar kavga sırf bunun için oluyor zaten.. tecrübeden öte bir şey bu işte, ben düz yolda herkesi geçtim virajda da saplarım modunda olanlar için söyledim, o hırsın sonu kötüdür az çok biliyorsunuzdur dağ yollarında..
az çok sizin ne kadar zevk aldığınızı biliyorum mesela, time triallerde son ses müzik dinleyip zevkin doruklarına varıyorsunuz.. ha ben mesela motor sesini tercih ederim ama en azından zevk aldığım şey otomobil sürmek, bir şeyleri kazanmaktan önce gelen durum bu.. kazanınca da yüzümüzdeki gülümseme o kötü adam, egoları tatmin olmuş adamın o iğrenç gülümsemesi olmamalı.. yarıştığın adam hatta geçtiğin adam bile orgazm olduysa seninle birlikte, gerçekten zevk için yarışılmış olunuyor :)