egzozu bağzı bilgisizler 60 lık egzoz takıyolar yada 70 lik artık çekiş kalmıyodur
ama rolantisinin obozulması rolanti motorunuzun bozulduğu anlamına gelir
aracınızı nereye emanet ettiğiniz kadar arabanızı tanımanızda çok önemlidir
93 model araba kullanıyosanız bunun yürüyen aksamını + olarak yaylarını da yenilemeniz şarttır bunu yapmamış biri olarak del sol ile ustu açık / kapalı çok viraj yaptım kullanmayı bilmek şarttır
dahada iyileştirmek için ebaydan ucuza 4 tane gergi seti alınır
radar hondanın aracı derece almıştı time trial de frenlerine iyileştirme olarak sadece disk balata ve fren hidroliği koydu zamk gibi duruyordu
orjinallerini kullanan biri olarak akıllı kullanımda hiç sert frene basma ihtiyacı duymadım apaçi gibi herkesin kıçından gazlarsam yetmiye bilir bunun sebebide fren merkezlerinden + hortumlarından + şimdiye kadar kimsenin değişmeyi akıl etmediği fren hidroliğinin artık suya donuşmesidir bakınız delsolun ilk çıktığındaki test verileri
delsolun şanzımanı da sorunlu değildir molozlar zamanında canına okuduğundan ve parasız 2 sahipleri ucuz yollu tamir yaptırdığından çıkma senkrolarla tamir olur ve yine bozulur sonrada maşon bozulur bole gider alsınlkar bakalım servisten sıfır senkro gorim bozuyomu bidaha yada usa dan karbon alın
del solun motorunda bağzı parçalar vti gore farklıdır eskilikle alakalı volanı bariz daha ağırdır mesela donen bi aksam olduğıundan performansı da etkiler
ecu farklıdır elektrik sistemide
aldığınız araç artık nerdeyse vergi dilimine bile girmiyor ondan *** atarken parçaların bırakın raf omrunu neredeyse doğaya karışacağı kadar zaman geçmiş
onları yeniledinizmi onagore yorum yapın
kazasızı çok azdıra gelince okadar yıllı karaba belliki klasikte olmayacak keyif için alınıyor eğer adam akıllı yapılıp boyandıysa kimse için farketmemeli onemli olan alacağınız kişi aracını nekadar tanıyor ona bakın aracını kimlere emanet ediyor
nasıl kullanıyor bunlar daha önemli kazasız aracı bi verirsin çöp ederler o şekilde alırsınız kazasız diri diye sora sırf motor + şanzıman bitirir adamı
ben yıllardır kullanıyorum herderdni de gordum her derdinide çozdum
sıkıntı yok

para harcarsanız tadından yenmez
o tavsiye edilen slk lardada bi yürüyen masrafı yada bi gaz kelebeği sorunu yaşasınlarda goreyim

o konuda çok masrafsızdır 100 kaada debriyaj merkez,ni deişiosun arabanın tum yuruyen parçaları war burda el altında
tamam farı yok vs ama normal kullanımda eskiyecek herşeyi war ve ucuz