hondayı satmayın, toplanabilecek vaziyette değilmi peki? serviste yaptırın, ödesinler hasarını..
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.
Karşı taraf çamura yatmaya başladı bile. Hiç güven vermiyorlar. Olayı sigortaya ve mahkemeye taşıyorum.
Ford'un son hali;
Arabayı gören eksper ile diyaloğum;
Ben: Bu araba kesin pert mi şimdi?
Eksper: Bu araba (pert)^n (pert üzeri en) olmuş zaten.
İntegra da pert.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
gün yüzüyle daha fena bi görüntü olmus....
integra ne durumda?
bide vuran şahıs taburcu oldumu acaba...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
en iyisini yaparsin mahkemeye tasi...acimamak lazim boyle insanlara duygu sömürüsü ile kurtarmaya calisiyorlar sadece
Abi Çok Geçmiş Olsun Bende Mahkemeye taşıman kanaatindeyim çünkü o adam karısını çoluğunu çocuğunu düşünmüyosa senin düşünmen bana göre mantıksız :S
Geçmiş olsunEn kötü kazanız böyle olsun
...
satma arabanı bencede dursun sonra pişman olursun..
edit: ilk postu okumuştum sadece. şimdi baktım son sayfaya büyük geçmiş olsun.. ne olursa olsun alkol alıp direksiyona geçen adama acımıcaksın kesinlikle ver mahkemeye..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
fotoğrafları gördüm tekrar geçmiş olsun, bana kalırsa da hiç kimseye güvenmeyin c-max in tutarını kaskonuzdan alın, kasko parası yoksa bile karşı taraftan alır, integra için ise karşı tarafın trafik sigortası ve mahkeme gözüküyor
işin üzücü yanı mağdur olan sizin olmanız, tekrar geçmiş olsun.
arkadaş ya kimbilir kaç km hızla girdide bu araç bu hale geldi? yazıktır günahtır ya.tegin durumu nedir peki?
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm olanlara
Eğer TEG'in ciddi bir hasarı yok ise sigortaya verme çünkü değerinin çok altında para öderler sana 5000TL'yi geçmez yani çünkü bizim araçların kasko değeri 5600TL olarak gözüküyor yani pert durumunda sigorta firması bu rakamı baz alacaktır bilgin olsun...![]()
benim legacy piyasadaki çoğu araçtan donanımlı en fazla 8 bin liraya satabilirm aracı yerine bu özellikte araç yok bu tür araçlar zamanının en iyileri kanısındayım ve bir gün mutlaka lazım olur diye düşünüyorum satıp ah keşke integram olsaydı demek kadar kötüsü olamaz herhalde bizde ilk araç olarak clio var uzun yollarda hep legacy'imi arıyorum eski meski ama yayla gibi arabagaraja çekilip h.sonu veya özel günlerde binilebilir diye düşünüyorum istanbul trafiğinde kullanmadıkça sorun çıkartacağını sanmıyorum sağlam araçlar sonunda
edit:Geçmiş olsun son resimleri görmedim Allah beterinden korusun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)