çok geçmiş olsun diyelim,birde bu fotoğraf koyma işine ciddi olarak inanın
çok geçmiş olsun diyelim,birde bu fotoğraf koyma işine ciddi olarak inanın
Gecmis olsun..ne kafasiz insanlar var..deli gibi icip direksiyon basina geciyorsun üstelik yeni dogmus bir bebegin var..bu adamin cocuguna bakmasini bekler misin simdi ?
Teg'e de üzüldüm her ne kadar honda sevmesem de temiz ve sahibinin gozbebegi bir arabaymis..olsun en azindan size birsey olmamis ve ya komsunuza boyle dusunelim bari..yerinizde olsam davanizi surdururdum bu insanlara en buyuk cezalar verilmeli
Foto koyma konusu pek de hurafe değil galiba. Gerçi ben integra'nın fotosunu koydum, ford pert oldu. Ford'un fotosu hiçbir yerde yoktu. Ford da boyasızdı. Ona yazık oldu.
Dava açma konusuna gelince. Alkollü şahsın babası "Allah onu bebeğine bağışladı" diye gözümüzün önünde ağladı. Ne kadar ben de baştan çok sert düşünsem de sonuçta mağduriyetim giderildikten sonra, alkollü araç kullandığı için de kamu davası açıldıktan sonra ayrıca dava açma konusunda kararsız kaldım. Bakalım. Yaklaşımları olumlu. Ama durum ne gösterir, önümüzdeki günlerde belli olacak.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
gecmis olsn arabanizdan bu sekilde ayrilmak zorunda kalmaniz cok uzucu.. kaza yapan surucuyede allah yardim etsin her ne kadar yedigi cok iyi bir .. olmasada en azindan ailesinin canini yakmaz insallah..
büyük geçmiş olsun,inşallah o sürücüyüde Allah bebeğine bağışlar.
Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...
edit: araba gitmiş bile geçmiş olsun :S
Abi geçmiş olsun, hakkaten sizlere veya komşunuza birşey olmaması işin tek olumlu yanı. Bu arada aranızda anlaşma işini de garantiye almadan hareket etmeyin derim, bu devirde kimseye güven olmuyor *****.
Seneler önce aynı olayı babamın arkadaşı yaşamıştı, bomba patlamış gibi ses çıkmıştı olay anında. Komserin ehliyetsiz oğlu Rover 400 ile vurmuştu tanıdığımızın aracına, biz onlardayken bi yaz akşamı..
Foto olayına bende aynı kanıdayım, art niyet olmasa bile insanların nazarları değiyor bence.
obk cok cok geçmiş olsn üzüldümgelen mala gelsin allahdan babasıda sahip cıkms sorununuz çözmeye yanaşmış. inş vuran vatandaşda vefat etmez rabbim cocuguna bağışlar inş.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maddi olarak integradan gelecek paraya ihtiyacın yok ise satma. ben 7 yıldır ayda yılda bir bindiğim si a sahibim
satsan 10civarları ediyo zaten o paraya ihtiyacın varsa maddi olarak satmak zorundaysan satılır yoksa hiç gerek yok aracın kazasız düzgün bildiğin araçsa memnunsan dursun kenarda.
zaten mtv falanda komik rakamlar biliyosun bakım maliyeti acaip düşük kenarda tutmanın.
edit: tüm konuyu okumamıştım size geçmiş olsun yaralıya da allah şifa versin her ne kadar alkolle kaza yapana üzülmesem de allah ailesine çocuğuna bağışlasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)