997TT Nickli Üyeden Alıntı
Yine polemik oluyor,birilerinin istegi oluyor...
Aciklamayi yaptim,neyin israri bu? Yazilarim okunmuyor.insanlarin tArzi belli,oyle kabullenirim,ciddiyede almam otesini... Saygi duymak ile tepki gostermek farkli.
10 sec kostu kosmadi? 10,4 sec oldu,ne degisti? Bu arabayla stok 10,9 sec kosan var,birakin su isleri lutfen. Benim arabanin 10,874 kosucagina inaniyorum ama bu 9,9 olmus yada 12 olmus umurumda degil. Dragla ilgili ne iddiam var nede ilgim...
Konuyu okursaniz hedef 5,0 in altina inmekti,gunlukte 6 sec in altini kosmakti,ulastim. Benim asil amacim pist idi onuda 49,1 sec ile ulastim. İnsallah daha iyileri baskalari tarafindan gelir kisa zamanda...
Polemikle beslenen insanlarin amaci belli,o isin konusu burasi degil,bir suru site var yada konu var. Yine amaci disina cikti yazilar.
Konu "Otomobil" icinde kalsin,farkli yazmak isteyenler baska yerlere yazsin lutfen...
Edit:"Devamli" one surdugum bir husus hic olmadi,bu siteye uye oldugumdan beri otomobil ve ilgili alan yazilarindan disari cikmadim. Eger ne yazdiysam bildigim yada yasadigimdir,farazi isleri varmis gibi hulyalarda yasayan biri degilim. Dedigim gibi,aciklama yapmistim. Konunun guncel kalmasi nasil isime gelebilir? Yada bubdan nasil fayda sagliyabilim... Birilerine prim yaptirma gibi ugrasimda yok. Yada surekli konusulup kibiri kabaran biride degilim. Amac belli,bende saygi duyuyorum,sizde oyle yapin...