cem Nickli Üyeden Alıntı
Ben de bunu anlamıyorum..İnsanların araştırmasından niye rahatsız oluyorsunuz ?
İnsanlar yazmadıgınız birşeyi sormuyor ki , şimdi sana Techturkey'de Rus GTR şöförüyle dalga geçtim falan yazsam , sen de buraya üyeyken , merak edersin mutlaka nerde ne olmuş diye..
İnsanların araştırmasından rahatsız olmayın..Sanki adamın özelini sorguluyor gibi yazmışsın.Senin dedigin gibi durumlar arabasını süresini paylaşmayan insanlara uygulanabilir..
Burda bir paylaşım var , burası bi forum , "biraz hada harcayıp bu süreyi elde etti ve alın dedi.Ne degisicek hayatınızda?? veya hayatımızda?" mantıgıyla hiç bişeyi umursamaman lazım o zaman..
Süre var ya da yok nasıl bi rahatlık ayrıca ? Burda o zaman isteyen istedigi gibi sallasın bizde sadece tebrik alkış bu mudur olay ? Sığmıyız o kadar ?
Devir değişti diyorum eskisi gibi değil.Sen sanıyormusunki sadece bizim forum böyle ?
Yabancı forumda da biri birşey ortaya attıgında dayanağını istiyorlar ? Under 18 mi onlar şimdi senin tabirinle ?
Public forum ortamında , aracının bilgilerinin paylaşıma açmış birisine soru soruldugunda " elalemin malından sanane " tarzı yaklaşımın oldukça garip..