Adam çağırmaya gerek yok. O konuşmaların linkleri buraya eklenirse problem ortadan kalkacak zaten :)
Printable View
Kapali gise oynuyor su anda....Alıntı:
GT-R gone wild... aka Fast and Furious VIX(2012)
Directed by: Murat Engin
Writers: Murat Engin
Genre: Comedy, Thriller, Crime
Country: Turkey
Plot Outline: A comedy set in a world where no one has ever lied, until a writer seizes the opportunity for personal gain..
User Rating: 4.1/10 (3,768 votes)
Runtime: 3.5 Dk.
Cast: Murat Engin, Jennifer Aniston, Keiichi Tsuchiya, Brian O'Conner, Vin Diesel...
İşte olay burda ortada aslında Problem yok bunu problem haline getirenler var ...
Dediğim gibi yazı olsada olmasada bu problem değildir ...
Konu sahibi çocuklarıyla zaman geçireceği zamanda gereksiz bi yazıyı araştıracak ...
Bulduğunda ne olacak merak ediyorum ödül mü verilecek yada bulamazsa ne konuma koyulacak ne için hiç gereksiz bir laf için ....
Bu sürelerde yanlış olabilir onunda araştırılması gerek ...
Benim aracım muhteşem gidiyor diyen A firması bunu bu şekil bir ortamda söylüyorsa ve insanlarında bununla ilgili soruları varsa bence karşı tarafı tatmin edici cevapları olmalı. İspat etme mecburiyeti olmayan bi insan zaten herkesten uzak kendi çapında aracına ne yapıyorsa yapar gazlar eder. Türkiye'deki piyasada olan araçların hepsi bu forumdamı sadece?
bi link yapıştırmak çok zor birşey değil tamam abartmaya da gerek yok ama bu kadar savunmaya da gerek yok, drahte birşey istememiş link istemiş şimdi çocukları falan karıştırırsak hepimizin işi gücü özel hayatı var hiç foruma yazmamız lazım, ama yurtdışındakiler çıldırdı vs yazınca insan arıyor merak ediyor(bende dahil)
Yildo beycegizim;
Simdi siz bana Golf R alicaktiniz ya, onun ruhsatini koyardim ama Murat Abin sozunden cayip almadigi icin koyamiyorum onun ruhsatini....
*** Bilmeyenler icin; Murat Engin Bey "Stock Golf R 100-200 18.8 cikariyor altini cikaramaz, 16 yapana Golf R alirim" dedi, 24 saat icinde Stock Golf R buldum, olctum 15sn'lik DBN koydum foruma, araba maraba goremedik tabikide...
Ayrica Murat Abi'nin RUHSATI VAR MI ki bana ruhsat diyorsun ! Konu'daki GTR'in PLAKASI YOK gelip burada bana ruhsat koy diyorsun...
Yildo benim EVO VIII'im var, ruhsati sigortasi herseyi tam...
Millet cildirmamis ise;
Murat Abin, kisisel kazanc ve mevki icin forumdaki HERKEZI YANILTMIS olur, bunun aksini idda eden kisiler ise hastalikli olur...
Aslinda daha agir laflar da soylenir ama onun yorumu bana dusmez, Murat Bey gibi herkezin sevgisini kazanmis bir figure yalanci demek benim haddim degil....
Ama olmamis olaylara oldu diyen birine baska ne denir BILMIYORUM, buda benim eksikligim olsun....
Ikinci olarak, Murat Abin, yuzunden PARA KAYBEDEN ADAM VAR...
Hani beni sponsoru oldugunuz forumdan attirmadan once getirdiginiz bir Golf R kiti vardi, contali, TUV onayli...
Murat Abi'ne sorsana "Bir Golf R kiti getirmistik ne oldu o abi ?" diye...
Ama kitin fiyatinida sor...
yaa, Allah c.c aşkına tartıştığınız konuya bakın hele :) tamam araç formu başka ne konuşucaz diyebilirsiniz ondada haklısınız ama kim ne cıkarmış?ne kadar çıkarmalıydı? okadar paraya bukadar güç ayıp değilmi? :D napıyosunuz arkadaslar,bosverın murat abi memnun biz gtr görmekten memnunuz ben hala neyın tartısması bu onu çözemedim vallahi :)
gelin bi kendin pişir kendin zıkkımlan mekan bulalım,oturalım yuz yuze herseyı konusalım,vallahi bu olay çözüme anca öle kavusur :)
İki tarafida anlayan sadece
Ben miyim acaba?
Drahte diyor ki: araban madem cok iyi sure yapti hattaustune ustluk nagtroc ta millet cildirmis link verde okuyalim? Yazmamislar ki oyle birsey neden bahsediyosun sen? Diyor :)
997TT : anladigim kadariyla caglar ile konusurken caglar demis ki biyle biyle nagtroc takiler cildirdi. Adamda gelip yazdi buraya, kendi bile bakmadi nagtroc a bence gerek duymadi ad relax cunku :) iddasi yok. Olayda sanirim caglar ve nagtroc ta tanistigi gorustugu kisilerle arasinda gecen ozel sohbette boyle bir konu gecti cildirdilar belki direksiyon simidini kemirdiler ama foruma yansimadi bu olay. Durum boyle oluncada murat engin yalanciymis gibi gorundu.
Olay bence bu dogrumudur murat bey?
Drahte anladigim kadariyla azcik kirik myrat beyden de
Tam mesaj gelmeyince biraz obsesiflik yapip olayin ustune gidiyo cunku verilecek cevap belli. Link yok yanlis anlamisim ozel konusmalarinda gecmis olay.
Murat beyin art niyetli oldugunu sanmiyorum, pistte falan gordugumde bu adam kim la demistim cunku hic bizden gibi durmuyordu :D gayet iyi giyimli golf oynamaya gelmis gibiydi pistte gorunce dedim adam suruyor :D olay bu eselemenin alemi yok daha bence.
Drahtede bence bi yerden sonra uzatmamaliydi anlayanlar ne demek istedigini anladi zaten anlamayanlara anlatmaya ne gerek var bilac israr yeterdi :)
Doğru Zor bişey değil ...
savunma yapılmasının sebebi konuşma tarzları ve davranış şekilleri ...
Adam yazıyı yada her nerde ne olduysa bakıp koyucam yada Çağlarla konuşucam demiş...
Özel hayatı foruma yazmakla ilgisi yok,bişeylerin ispatı için uğraşmakla alakası var ...
Aman dileyene vurmamak gerekir drahtecim:) link olsaydi bu kdr polemik olana kdr koyulurdu.. Demek ki link yok, uzatma sende delikanli adama yakismaz!
Caglar belki msnden konusmustur, belki mail ile belirtmistir insanlar ohaaa nasil o sure cikti diye:) kisacasi suan paylasilabilecek yazili bir metin yok, konu kapansin daha fazla kalp kirilmadan
Foruma birseyler yazarken dusunmuyorsunuz, kafaniza gore atip tutuyorsunuz...
Sonra birisi cikip, NASIL OLUR dediginde hemen lafi cevirmeye calisiyorsunuz...
Eger kendinizden eminseniz, eger yazdiginizin arkasinda duruyorsaniz yazin, kendinizden emin degilseniz, yazdiginizin arkasinda DURAMAYACAKSANIZ, yazmayin bizide UGRASTIRMAYIN...
Hic birseye yorum yazmazsin, ne zaman Murat Abin koseye sikisiyor, rol degistirmek gerekiyor, kaba kuvvet lazim oluyor hemen ortaya cikiyorsun Yildo Beycigim...
Adam cagirmaya gerek yok, ortaligi bulandirma, Murat Abin nerde simdi ? Neden yazmiyor ?
Kötü konuşmak istemiyorum sabrım bir yere kadar Murat Akyol yüzünü görmüşlüğüm bile yok ben klavye delikanlılığı hiç yapmam elin şeyiyle hiç işim olmaz varsa sıkıntın çık bana bu olduydu de elin şunu bunu neydi diye sorma !!!
Merak etme biz kitimizi getirir takarız ;)
Yaptığımız işinde arkasında dururuz ...
Müşteri giderse başka yere araçla bağlantımızı keseriz...
Murat Engin bunu yazmis ben burada konu acildi su bu oldu diye bir sey gormedim nasil bizim audi kullanicilarin aralarinda yaptigi sohbetler var ise onlarinda aralarinda yaptigi sohbetlerde bu sureler konusulmus begenilmis olabilir ben olayin burasindada degilim.
Forum ortaminda insanlar iyi kotu maddi imkanlari elverdikce egolarini tatmin etmek kafa dagitmak icin modifiye yapiyor zaman harciyor egleniyor eglendiriyor biz her soylenen cumleden art niyetle kelimeleri secip insanlari yargilamaya kalkarsak forumda adam kalmaz.
Biraz daha saygi cercevesinde insanlara yaklasmak gerek Amerikadaki insanlarin begenmeside umrumda degil benim 10 sene orda yasamis birisi olarak orada cok daha fazla yalan dolanin dondugu asikar .Ulkemizde yaptigimiz aforoz etme kulturu malesef forumdada hat safhada devam ediyor bilgiyi tartismiyoruz kisileri tartisiyoruz bir adimda ileri gidecegimizi dusunmuyorum dogustan aldigimiz mentalite bu malesef.
Herkese iyi forumlar..
Evet siz kiti getirir, soz verdiginiz beygirleri rakamlari cikarirsiniz, araba okadar sorunsuz calisir ki musteri bir cuval para verdigi kiti cikarir duvarina asar...
Siz daha LAFINIZIN arkasinda duramiyorsunuz, yapacaginiz isin arkasinda KIM, NASIL duracak ?
Ruhsat diyordun Yildocugum, senin bile bir dedigin bir dedigini tumuyor, DALDAN DALA...
Murat Abin koysun GTR'inin ruhsatini...
Olaylar kizisinda Murat Bey cikariyor Yildo'yu kutusundan, ortalik sakinlesince geri yerine koyuyor...
Sizle ugrasmak istemeyen, yazilarimi begenen ve benim gibi merak eden herkez adina LINK'i bekliyorum...
Ve Caglar Bey gibi birinin isminin bu konuda bu kadar cok sik gecmesi beni RAHATSIZ EDIYOR, kendisini 1001 kere kanitlamis biri, ismine, nufusuna bir cizik bile gelmez ama isminin bu siklikta gecmesi beni rahatsiz ediyor...
11.0xx yapamaz anlamadında yazdım illaki 11 e iner ama düşük 11 biraz zor hayvan gibi ağır bi araba bu
alpha 9 Türkiye benzinin kat kat üstü kaliteli benzini ile 9.670 yapıyo
AMS Alpha 9 Nissan GT-R runs 9.67 @ 147 MPH Drag Racing - YouTube
arabayı yada firmalarını kötülediğimden değil bazı gerçekleri kimse bilmiyo saliselerin son metrelerde kaç araba farkı olduğunu bi bilseniz ondan sonra hak verirsiniz
Bende kesinlikle katılıyorum, olayın kanıt istemekle alakalı olmadığını düşünüyorum. Stock GolfR konusununda örneği verildi.Bu konuyla hiçbir alakası yok halbuki. Orada benim yazdığım yazılar cevapsız kaldı? Canberk arkadaşımız hemen mesajını esirgemedi.
Tüm bunları boşverelim, yapamaz,yapar diyen arkadaşlar madem bu kadar konuşuyorsunuz alın bir tane gt-r siz yapın siz koyun link..Kimse pist başarılarını konuşmuyor, millet birbirine her an bir saldırı durumunda..