E38 Tansu abi'nin araba felaket yıkım olmuş yaa...
E38 Tansu abi'nin araba felaket yıkım olmuş yaa...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
civic benim özel çalışmamrengi beğendiğünize sevindim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
E38 üzdü..
E38,
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Pertmiş mertmiş diyenlere ilet o zaman, bu resmi de araç sahibi kendi paylaştı. Çekememezlik yapmanın alemi yok beğenilmiyorsa beğenmedik derler geçerler, macunlu fotoğrafı var pertmiş mertmiş denmez.
Sana bir tavsiye kulaktan dolma bilgilerle de buraya yorum yazma.
Passat bana ait sadece sol kapısında fazla macun vardır aracın oda bi jarjör mermi yagdirmislar oraya.bende değişen olmadığı için değiştirmedim.herkes 1,2 liraya boyarken ben 5 lira verdim boyasına faturasida mevcut.arac maslakta Çalıklar otomotiv de boyanmistir.yakin akrabam olduğu için 5 liraya yaptılar saolsunlar.8 lira dan aşağıya inmiyolardi.merak ediyorum o pert mis diyolar diyen arkadaşım sen baya bi uzaksin yaşın gereği belliki anlamiyosun,kafanda soru işareti kalmış. resmi ben attım boyaya girecek vaziyetteyken tamponlar farlar vs.sökülüp boyandi araç.bunlar sökülmeden araç boyayan varmı?ayrıca aracın sadece 6 lira hasar kaydı vardır plakadada belli zaten içini rahatlat diye yaptım bu açıklamayı![]()
ECU FAST
Birisi sana "Senin arabana pert macunlu diyolar" dese hoşuna gider miydi?
Kimse yanlış anlamasın ama adam arabasını satmıyor, burası onun satılık ilanı da değil ki bu konuyu açıyosunuz burdaArabanın duruşu falan şu an yerli yerinde, maşallah diyip geçin. Kazası boyası da çok fazla kimseyi ilgilendirmez bence. Hele ki kulaktan dolma bilgilerle buraya yazmak bana göre etik değil. İki tarafı da tanımam ama bence araç sahibi haklıdır. Tekrardan maşallah Passat'a.
ya en çokta buna tutuluyorum aracın sahibi komple macunla gezer kime nedir ya bilmiyoruz sanki kazalı macunlu arabaları saçma sapan renklerde boyayıp satanları şuan passat türkiyede tektir rengiyle jantıyla duruşuyla maşallah kazasız belasız sürüşler![]()
Kral arabacılar nerde ? Jant koyup basanlar ?
Krallar yapsanıza biraz şöyle bişeyler..
Şu konuya baktıkça sinirlerim zıplıyor
![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)