Maaalesef Güzel Kardeşim Keşke Ön Yargılı Yaklaşmasan Konulara.Aracın Sahibinide Tanıyorum Yapılan İşlemleride A'dan Z'ye Herşeyini Biliyorum Çoluk Çocukla Karıştırma Herkezi Bir Tutma...Türlü Türlü Resimleri Var Elimde Ama Ben Bu Resmini Koymak İstedim...Yeterli Olmuştur Sanırım...
Aynen Mesut Air Var Ama Sahibi Dip Basık Olmasını İstemedi ***** Yaşı Biraz Olduğu İçin Skıntı Yaşamak İstemiyo
Yanlış anladın senlik bi sıkıntı yok paylasılan resmi alıntı yapıyorlar ve bir sayfada aynı fotoğraftan 3-4 tane oluyor sitemim bu.
Ya facebook ta mı burda mı biyerde görmüştüm bu araç böyle macunlu falandı pert mert diyolardı doğru mu benim gibi o resmo gören varmı orjinal passat jantlarıyla çekilmişti resim
Ya facebook ta mı burda mı biyerde görmüştüm bu araç böyle macunlu falandı pert mert diyolardı doğru mu benim gibi o resmo gören varmı orjinal passat jantlarıyla çekilmişti resim
şu fotoları komple alıntı yapmayın her arabayı 5 sayfa görüyoruz .
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı
skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu