Aracın son halini gördük bugün, lakin büyü bozulmasın diye spy cam yaptığımız resimleri paylaşmıyorum ahaha kötüyüm sanırım biraz![]()
bbm pin :2B244451
selamlar,
araç için acele ediyorsanız, sanıyorum biraz pres yapmanız gerek ustalara.
Onlara da hak veriyorum sadece 2 kişiler aynı anda 3-4 araba ile uğraşıyorlar yoğunlar ama en önemli kısıma geldiniz, boyadan sonra o dükkanda mekanik toplanacak yer çok dar, boyaya zarar gelme ihtimalini yüksek gördüm ben...
Amin. Çok teşekkür ederim
Hadi hayırlısı bakalım. İnan merakla bekliyorum
Restorasyon başlasın ziyaret etmek isterim.
Evet baba oğul ancak bu kadar oluyor. O nedenle baskı kurmadım hiç, kolay değil geçim derdindeler sonuçta.
Aracım orada toplanmayacak, mekanik ustası farklı yerde ve uygun atölyesi var. Kaporta bitince mekanik ustasına gidecek araç.
Ayrıca boya yapılmayacak mekanik işlemler rahat yapılsın diye. Aracın iç kısımları ve tabanı boyanacak sadece. Dış yüzey her şey bittikten sonra boyanacak ve en son döşemeci halıyı vs. takacak.
Ben de çok istiyorum ama maalesef ekleyemiyorum çünkü yeni foto yok. Var aslında ama hiç bir değişiklik yok görünürde.
Sabırsızlıkla bekliyorum ve değişiklikler oldukça ekleyeceğim tabi ki.
Yakında Elektrostatik boyaya giden Travers ve diğer yürüyen aksam parçalarının fotoları gelir. Atıştırmalık birkaç foto olur en azından.
Yeni resim ve gelişme istiyorum !![]()
Konuyu baştan sona okudum.Ortaya konan işçiliği ,emeği ve sizin sabrınızı takdir ettim.Mükemmel projenizi takipteyim.
Arkadaşlar ben de merakla ve sabırsızlıkla beklemeydim uzun süredir. Ve sonunda kaporta bitti. Beklemeye o kadar alışmışım ki inanamadım haber verdiklerinde.
Kaporta sonrası yapılan işlemleri sıralayım.
Aracın motor yuvası sihay astar ile astarlandı ve zımparalandı:
![]()
heleşükürYeni resimleri görebildik. Bekliyoruz sabırsızlıkla
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Bagaj içi, kabin içi ve çamurluklar iç kısımları hem megeslendi (bağlantı yerleri) hem de gereken yerlere macun çekilip zımparalandı. En sonunda tekrar gri pütür ile kapatıldı güzelce:
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)