fotolar açmıyor, merak ettim şimdi.
(hata benim internetimden kaynaklanıyor olabilir)
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bu arada kimse sormadı ama ben açıklayayım yine de, aracın tavanına vernik atılmadı. Vinil kaplanacağı için vernik uygulanmazmış. O nedenle bazı fotolarda C sütununda tozlanmış vernik gibi görebilirsiniz, püskürtme izlerini.
Tek kelimeyle harika oldu.Daha tamamlanmamış olsa bile biz bu kadar heyecanlıyken sizi düşünemiyorum.Detaycı olarak bu aracın 1-1.5 ay sonra profesyonel olarak nano koruma yapılmasını öneririm.
Bu arada, kalorifer radyatörünü yan sanayi takmaktansa yeniden ürettirdim bakırdan. Radyatörümü üreten usta yaptı. Maalesef foto yok, montajı yapmışlar bile. Ama çok güzel ve ömürlük oldu.
Kalorifer radyatörüyle ben de kendi 77 Taunus'umda uğraşmıştım. Söküp şişletmiştim.
Pek ısıtmazdıBakırdı galiba.
Şimdi hatırlıyorum da direksiyonu çok ağırdı. Hidrolik direksiyon eklenebilir.
Kolay gelsin.
şişletmeyi pek tavsiye etmediler. sonuçta eski tip radyatörler ve yeterli randıman alınmıyor. Ayrıca ileride olabilecek bir arızayı da göze almak istemedim.
Benim araç GXL oluyor, yani döneminin tüm lüks donanımı olacak. Hidrolik direksiyon, krom kapı kolu çerçeveleri, deri döşeme, vinil tavan kapla, açılır kelebek camları,
gerçek çelik jant (biz Türkler Aluminyum alaşım jantalara da çelik jant diyoruz), krom çerçeveli iç aydınlatma lambası gibi üst düzey lüks donanıma sahip olacak arabam![]()
Maşallah aracınız güzel ilerleme kaydetmiş,umarım kısa süre de keyfini sürebilmeniz de nasip olsun![]()
Çeyrek Mühendis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)