Taunus bitti.
kendisi eklemezse hafta sonu uğrayıp fotoları çekip eklerim foruma![]()
Taunus bitti.
kendisi eklemezse hafta sonu uğrayıp fotoları çekip eklerim foruma![]()
Boxer in side
Artık eklensin arkadaşlar baştan aşağı tüm sayfaları okudum inanılmaz bağladı kendisine bu aracın restorasyonuuu![]()
abı vallahı benzın dpkup kendımı yakıcam aylardır atmadın bı resım ya catladık meraktan
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
maşAllah abi mükemmel bir araba zaten mustang fastback ile çok bağlantılı bi araba görsel olarakileride bende bulabilirsem restore edilecek bitane yapmayı çok istiyorum tebrikler
52 sayfaya teker teker baktım, mutlu sonla ortaya nasıl fotoğraflar çıkacak diye. Hayatta ki şansım derler ya öyle oldu. Ula hanidur fotoğraflar((
Benim korkum arkadasin veya arabanin başına bir şey gelmiş olmasın Allah korusun. Tanıyan bilen varsa sorabirmi sağlıkları yefindemi ..
Sonu ne oldu merak ile beklemekteyiz
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Bu arabanın bitmiş halini ne zaman göreceğiz?Gelsin artık fotolar..
araç bitti arkadaşlar en az beklenen kadar güzel oldu ancak Oğuzhan arkadaşımız oldukça yoğun tempo çalışıyor uzun soluklu yurtdışı seyahatleri ve yeni başladığı işten fırsat bulamıyor sanırım uzun zamandır bende görüşemiyorum kendisiyle.
Konu VETTE tarafından (23-12-2016 Saat 08:55 ) değiştirilmiştir.
post 937 de aracın fotoları var zaten bitip bitmediği ya da güzel olup olmadığı endişesi yersiz detaylı çekimler yok sadece
Konu VETTE tarafından (23-12-2016 Saat 08:57 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)