Evet arkadaşlar, kaporta aşaması bitti. Artık ikinci aşamaya geçtik. Boya işlerine başlandı
![]()
dünya genelinde granada üretim sayısı ila dodge üretm sayısı aynı degil abi. granada orj. iç trimler ve kaporta aksamını bulman çok zor ama dodge ler amerikada ve avrupada hala güncelliğini koruyor. bizm burdaki şahin doğan kadar çoklar ordaki araba çöplüklerinde.
bundan sonra da onu yap abi kesen zamanın el verdiği sürece yapılmayacak projeler değil.
SWAT
Çok sağlam restorasyon olmuş, emeğinize sağlık. Renk olarak ben oyumu British R. Green'den yana kullanıyorum nacizane.
Straight roads are for fast cars, corners are for fast drivers.
kolay gelsin gerçekten sabır gerektiren bir iş.umarım sıkıntısız bir şekilde mutlu sona ulaşıp sefasını sürersiniz![]()
Maaşallah, hadi gözün aydın![]()
Vay be abi maşallah ok gibi çıkmış astarı yiyince.Bende diecast modelleri atölyemde boyuyorum vs vs.Aylarca macunla uğraşıp gözüm metalin rengine alışıp ilk astarı attığımda bu neymiş de haberim yokmuş derim hep, aynı o hissiyata kapıldım fotoları görünce...
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
abi maşallah çok titiz çalışmışsınız kaporta cetvelle çizilmiş gibi dümdüz. göze batan bi nokta yok. astarı yiyince de ben burdayım demiş![]()
Abicim emeğinin-paranın karşılığını alıyorsun yavaş yavaş. Bu şekilde araba toplamak zor zanaat.
Ama o kadar güzel oluyor ki insanın hiçbir şeyi gözü görmüyordur.
Sağolasın
Ben de çok uğraştım modellerle vs. Hep sevmişimdir boya, astar, macun işlerini.
Kaportacıda çalışırken su zımparası yapıp o kaygan ve silik yüzeyi görmeye doyamazdım
Evet astar bile yakışmış adeta
Evet kaporta parçalar arası açıklık düzgün ve simetrik. Göze batan faklı açıklıklar yok çok şükür. Ustamı tekrar tebrik ediyorum.
Çok teşekkür ederim
Çok sıkıntıtal yaşandı ve yaşanıyor gerçekten de ama arabayı görünce unutuyorum her şeyi![]()
abi proje bitince bi tur gezdirirsin artıkne renk yapıcaksınız bilmiyorumda astarlı hali bile yakışıklı
Biraz da asıl oğlan'a dönelim artık :
Aracın altı komple zımparalandı ve macunlandı ve tekrar zımparalandı
![]()
iş yerinde fotoları açmıyor sinir oluyorum, eve gidince de kaçtır bu konuyu takip etmeyi unutuyorum :?
elinize sağlık, kolay gelsin takip edeceğim konuyu![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)