bi tanıdığımda sedanını topluyor istanbulda, ön koltukları lazım üstündekiler çalındı elinde olan biliyormusunuz ?
Daha önce kumlama fotoğraflarını göndermiştim ama süreci baştan sona görmek adına hepsini yeniden ekliyorum
kumlama, düzeltme ve astar'dan sonra nihayet boya ve vernik
Not: Bazı fotoları tinypic kendisi yan çeviriyor
Oğuz abi sanırım arabayı topladın kaçtın hiç sesin soluğun çıkmıyor![]()
Bir amcanın sözü hiç unutmam; istemsizce söyledimSakin yanlış anlamayın özenerek bakıyorum fotolara maaşallah.
" Hayır yani; akıllı insan işi mi bunlar_?"![]()
![]()
![]()
Ben ilk günden beri takip ediyorum 2. sınıfı bitirmiştim proje başladığında, diplomamı alacağım bitmesini bekliyorum
Ama ciddi ciddi sabır isteyen bir iş ben kargo ile ürünüm geleceği vakit bile ertesi gün sabah gelsin diye kargocunun başının etini yiyen bir insanım sabırsızımdır. Böyle bir proje için baya sabır gerekiyor. Maşallah diyelim nazar değmesin sonlarındayken![]()
Oğuzhan abi araç şu an nerede bugün şaşmaza gidecem aksilik çıkmazsa uğrarım inşallah yanına.
RACE WERKS
Golf MK1 GTD TOJ 56
Çok teşekkür ederim
Değil tabi, akıllı insan gider yeni arabaya biner. Bir arkadaşım bu aracı ilk aldığımda ve sanayiye bıraktığımı öğrendiğinde demişti ki " Millet sanayiye girmemek için temiz araba alır, bu adam da sanayiye bırakmak için araba almış"
Kızlarım ehliyet almadan bitseydi iyiydi
Araç İzmir'de yapılıyor. Keşke burada yapılsaydı da ben her gün görebilseydim.
Valla bu arabaya bu kadar ugrastiktan sonra ben cekici sirtinda bile dışarı cikarmam galiba. gelir biri cekiciye flan vurur
Bu arada proje yavas gidiyor gibi gozukgozuksede bence gayet seri ilerliyor.Yerinde sayma yok. Onun icin insallah en kisa surede biter degilde en orjinal şekilde biter demek istiyorum.
Siteye yeni üye oldum, gördüğüm en iyi restorasyon konularından biri, sabrınıza hayran kaldım, inşallah en kısa zamanda binersiniz fastbackinize yeni resimler ne zaman geliyor![]()
Değerli abicim ellerine sağlık bu konuyu basindan beri takip ederek birçok bilgiye vakıf olduk başarılar takipteyim
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Bu işte sabır en önemli kritermiş, ben de süreç içerisinde öğrendim bunu. Allahtan saçlarım yokmuş
Çok teşekkür ederim, ben de ne öğreniyorsam burada paylaşıyorum ki faydam olsun az da olsa.
Projeniz çok güzel ilerliyor gerçekten, büyük bir heyacanla takip ediyoruz. Ustalarımızın eline, sizin de sabrınıza sağlık.![]()
Abi merakla beklıyoruz konu başindan beri takipteyım !!!
yeni fotolar ? son gelismeler ? ...
Allah sabrına cebine emegine kuvvet versin , yaptıkalrından pişmanlık duyacağın bir durumu başıan getirmesin inşallah...
Kesene bereket![]()
Çok teşekkür ederim, beni sizler var ettiniz
Çok teşekkür ederim. Pişmanlık duymuyorum ve umarım da duymam ama bazen çok yorulduğumu hissediyorum. Bu ülkede insanlarla (esnaf/ustalar) uğraşmak kadar zor iş yok maalesef.
Ama azimliyim, elbet bitireceğim, az kaldı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)