Mekanik bitmek üzere nihayet, güç grubunu araca monte edecekler. Yani evlilik yakında gerçekleşecek
![]()
Dün de kelebek camlarını teslim aldım ve cam işleri bitti. Bu araba için en çok zorlandığım ve binbir güçlükle bulduğum kelebek camı mandallarını da biraz geliştirdim. Normalde yapıştırma olurlar, yani tıpkı dikiz aynası vs. gibi cama yapıştırılır. Ama bir süre sonra kendini bırakır.
Hele bir de sık sık camları açıp kapattıklarını var sayacak olursak arkada oturanların, ya da sıcak, soğuk, yağmur, kar derken
yapıştırıcı ne yapsın
Uzun lafın kısası, mandalın cama temas edecek kısmına vida deliği açtırdım, ve modern arabalarda kullanılan kelebek camı vidası temin ettim (siyah yuvarlak parça). Tabii ki kelebek camlarını da delikli olarak imal ettirdim.
Bu arada belirtmeliyim ki kelebek camlarını normalden 1mm daha kalın ürettirdi Süleyman Ustam. Orjinal camı ve yeni camı elime aldığımda ağırlık bariz belli oluyor. "Saalam ossun yeğenim" dedi Ustam
![]()
Ne yaptınız öyle ya.Dağıldım resmen.Ülkemizden çok iyi işler çıkıyor.Ama bu araç gerçekten farklı oldu.Gelip görebilme imkanım olsa cidden görebilmek isterdim.
abi araç bittiğinde izmirden ankaraya nazilli üzerinden geçeceksen haber ver de dünya gözüyle şu arabayı bir göreyimmaşallah çok az kaldı Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
aradığın radyodan bende var sana hediye edebilirim. izmir bergamadayım. hala bulmadıysan tabi. dolapta duruyor zannedersem opel kapitandan sökme 40 yıldır falan bizde dededen yadigar boş duracağına işine yarar. bizimde çorbada tuzumuz olsun
Evet çok güzel oldu, benim de içime sindi.
Çok teşekkür ederim. İzmir'den Ankara'ya muhtemelen çekici ile getiririm ama emin de değilim
Teklifin için çok teşekkür ederim. Henüz radyo bulamadım, daha doğrusu bulduğum iyi durumda değil maalesef. Eğer senin için de uygunsa alabilirim evet
ilk marşı görmeden gözlerimiz açık gitmeyecek en azındanellerinize emeğinize azim ve sabırınıza ve tabiki cebinize sağlık
![]()
sistemde telim var beni aralabilirsin. tozlu raftan alayım kargolarım sana yada izmire gelirsen elden veririrm tanışmış oluruz.
Abi ö.m bakar mısın ?
Vallahi ne desek boş olur, bu azim bu sabır bu emeklere saygı duymak lazım.Hakikaten emsalsiz bir araç olacak.Bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.
MagicPerformance
Baklavaları aldık geliyoruz hayırlı olsuna. Abi gözün aydın, konunun ilk takipçilerinden olarak bende çok mutlu oldum valla.
Hayaller Paris, gerçekler Karaköy.
Projeye harcanan paraya, zamana, emeğe, sabıra gerçekten hayran kalmamak elde değil. Elbette bu forum çok fazla proje gördü, hepsine de çok büyük emekler verildi ama sizin projenize gelindiği zaman emek kelimesi tekrar anlam kazanıyor. Projenizin bir an önce bitmesi dileklerimle, elinize sağlık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)