Çok bilinen jantlar olsalar da bu proje bir ilk olacağı için TE37,RG2 veya çok kollu jantlar olabilir. Çok kollu olursa bence mat beyaz bakılmalıSöylemesi kolay fakat bu jantların 4x108'i bulunur mu bilemem o konuda size kolay gelsin
![]()
Çok bilinen jantlar olsalar da bu proje bir ilk olacağı için TE37,RG2 veya çok kollu jantlar olabilir. Çok kollu olursa bence mat beyaz bakılmalıSöylemesi kolay fakat bu jantların 4x108'i bulunur mu bilemem o konuda size kolay gelsin
![]()
odtü
twitter&instagram=cankibarr_
Cok guzel bi restorasyon ve anlatiminiz da guzel tum konuyu bir solukta okudum sizin ve ozellikle de babanizin ellerine saglik![]()
sizlerin bir konuda fikrine ihtiyacım var. sizce böyle bir tasarım mı yapalım?
böyle mi ?
bu şekilde 3 çiftte takabilirim. tabi bunları kabartma mı yoksa gömmemi yapayım onuda seçmemiz gerek
![]()
cstuningstore
Çoşkun çift kat gömmeli kardeşim 4 6985 1 tane 302f ortaya bunları desteklemek için xetec 350.6 amfi önlere ts s20 ts-s20 ve kapıları desteklemek için xetec 200.4 yeter sana uygun maliyette
Bagajda amfileri ve cap koymak içinde benim SKB deki amfi pandizotundan yaparsın
![]()
neden tamamen görünmez yapalım ki ya araba eski model diye hoparlördemi takmayakşaka bi yana kabartma yapıldı zaten arka direğe ayak altı hoparlörlere pandizotta kabartma olacak inşallah
![]()
cstuningstore
Tamamen görünmez de iyi fikirmiş. Benim aracımdakiler bu şekilde. Eğer pioneer 251-252 veya 301 302 gibi wooferleriniz varsa tesisatınız daha güzel olacaktır.
6985'lerinizde gözümden kaçmadı, tüm tesisat listeniz nedir ?
![]()
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
302f var aslında ama kartonu yırtık daha dogrusu çatlak plastik oldugundan.
şuanda Piranha Encore Double Multimedya, 1 takım tss-20, 1 takım tss-70, 1 takım custom ses sistemi compenatı(bunlar cidden çok iyi oldu), 1 takım Boshmann compenant, 2 takım 6985, pioneer 800wat woofer orta seriden, 1 adet stereo a/d/s marka 6 kanal amfi, 1 adette şimdi bass amfisi geliyor onun markasından tam emin degilim.. sanırım bu kadar![]()
cstuningstore
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
ses abartısı değilde net ses istiyorum aslında çok bass ve hem beni hem dışarıyı rahatsız edecek bir sistem çok saçma geliyor zaten bana ki modasıda geçti artık![]()
cstuningstore
sıfırdan fabrikadan çıkmış gibi yani
Ne mutlu Türk'üm diyene.
Çok keyifli olacak bunu kullanmak
Bu arada hidrolik direksiyon yapılamaz mı? Sanırım hidrolik değil şu an.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)