renk çok güzel olmuş konu güzel ilerliyor Allah kolaylık versin maşallah![]()
hepinize çok çok teşekkürlertavan normalde bu haftalarda olacaktı ama hem maddi hemde işlerimiz yüzünden kaldı %70 falan araba suanda ama bakalım işler yolunda giderse 1-2 aya trafige cıkıcaz
![]()
cstuningstore
çok güzel gidiyor maşallahhele bide ragtop olursa efsane olur cidden
![]()
The E.U -become an automotive engineer-
cok tesekkürler inşallah ragtop olacak az kaldı sistemin bitmesine üstüne düşemedik ıvır zıvıra bakmaktan![]()
cstuningstore
renk tercıhı mukemmel olmusmotor içine el atın bence
herkese teşekkürler devam ediyoruz tavan işi askıda degil sadece zamanı var ıvırı zıvırı bitti şimdi içine geçiyoruz yavaş yavaş bu arada göğüslük kaplama konusunda tecrübesi olan varmı acaba?
Yalıtım için aldığımız Ziftli keçemiz inşallah yeter 10metre aldık aracın içine ve bagajına yapılacak.
buda taban halımız kül rengi olacak.
vee SURPRİSEEEE
Süet mi Alcantra mı çözemedim ama koltukları, göğüslüğü ve kapı döşemelerini kaplamak için tam istediğim kumaş!
![]()
cstuningstore
Ziftlı keçe bu catıda kullanılan yalıtım malzemesımı kardesım? Oysa bu sıcaklarda ısınız cok zor pürmüz ile yapıstırmanız gerekıcek. Uzerıne yapıstırıcagın elyafın bı faydası olucanı dusunmuyorum. onun yerıne tıtresımı azaltan zıftlı kecenın uzerıne toplanan tıtresımı emerek ses yalıtımı saglıyacak sert sünger turu bır malzeme ıle kaplasaydın daha etkılı olurdu. Bu halk caddesındekı yalıtımcılara sorarsan gosterırler. Tecrube ıle sabıttır..
Edit: Bu dedıgım sungerı sınamalarda, cluplarda flan kullanırlar hatta fıyat olarak da uygun bırsey ıstersen onuda alabılırsın elındekı ılede bagajı degerlendırırsın
![]()
uyarı için teşekkürler kardesim bakalım cok önemli degil aslında yalıtım benim için maksat ısı ve yalıtım yapsın yeterli naylon tarafını yapıştırıcam zaten pürmüz falan olmucak
cstuningstore
Opc Çamurluk sinyallerimizin montajını yapalım dedik
Zaman zaman aksilikler cıksa ortam gerilsede zevkli ve eğlenceli geçiyor günler
buda ailemizin yeni üyesi 2. anadolumuz tek kapı 71 model
![]()
cstuningstore
galeri işinede başlarsınız yakındaanadol piyasası yükselecek sizin yüzünüzden
![]()
hahah neden olmasın abiyükselsin tabi insanların anadola saman araba gözüyle bakması düzelsin en azından
![]()
cstuningstore
Nerede bol bol foto isteyenlergeçici olarak jantlarımızıda taktık jant olarak Lemans, Vossen yada Rotiform, Spider tarzı bişey düşünüyoruz
![]()
cstuningstore
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)